afrakevser YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU sizde var mı yedi gün furko çerazza Pepsi gibi gibi kapaplarda oluyor
kubra00k Boykot ürünleri. Asla almıyoruz. Kafede bile onlardan başka içecek yoksa kalkıyoruz. Siz alıyormusunuz yani. Yazık gerçekten. Ölen bebeklere dahi acıma duygunuz yok demek ki…
afrakevser kubra00k çok sağolun gerçekten sadece siz biliyorsunuz belki alan vardır diye yazdım alla halla
Deletedmom_215 kubra00k Allah aşkına insanların yakasından düşün. Boykotunuzu başkalarını darlamadan yapın.
Busra3460 kubra00k boykot ürünlerini kullananlara değil de o ürünleri bu ülkeye sokana tepki göstermek lazım , ülkeye o ürünlerin girişi olmasa kökten çözüm olcak .
ArvenMom kubra00k İnsanlar boykot yapmıyor diye ölen bebeklere dahi acıma duygunuz yok diye insanlara bu şekilde kaba bir şekilde baskı yapmanız çok iğrenç mide bulandırıcı ya bir düşünceli sizsiniz herhalde bir siz düşünebiliyorsunuz
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU kubra00k haklısınız ama ne kadar dikkat etsek de bi yerde inanın maalesef almak durumunda kalıyoruz ürünlerden. Nerdeyse çoğu iyi ürün onlara ait, keşke bizim kendi yerli markalarımız da onlar kadar iyi olsa da hiç almasak
Deletedmom_117 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Kendi ürünümüzün hangisi iyi Allah aşkına uyduruk uyduruk yapmişlar Ha kullanmissin ha kullanmamısin
Deletedmom_117 afrakevser Boşver boykot diyolar ülkemizden haberleri yok önce yakinindakine Yardımcı olman lazım o kadar Vicdan var madem dibindeki olanlardan başla . Heryerde boş bos laf yapiyolar Ağzını yormaya bile degmez
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Deletedmom_117 evet bende onu demek istedim keşke kendi ürünlerimizi en iyi kalitede üretseler de onları kullansak. Hangi ürünü boykot edebiliriz nereye kadar üzülerek söylüyorum ki adamlar yapmışlar yani senelerce bunun için uğraşmışlar. Hepimizin evine girmiş tüm ürünleri boykotu biz nereye kadar yapabiliriz
Deletedmom_117 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Herşeyi boykot ettik diyelim Yediğimiz domatesi salatalığı Ekmeği buğday nasıl boykot edicez çok boykotcular acaba aç susuz ekmeksiz mi yasiyorlar . Bunların tohumunun hcjbiri yerli değil