ayzagzm Beyninizikullanmakucretsizdir evet bende bunu biliyorum profil resmi yok ona tamam ama hakkımda kısmı bende farklı annemde farklı cikiiyo bu nasıl olabiliyor orayı anlayamıyorum
Eymelizan ayzagzm bi bak sen d ki numarayla annendeki numara aynı çünkü artık iki whatsap kullanilanlbiliyor
ayzagzm Eymelizan bende anlamadim hatta annemin telfonunu kapatıp açtım güncelledim acaba eskide kaldımi gibisine yok tekrar aynı cikti
visneli_turtam ayzagzm yeni bir WhatsApp var, normalde tehlikeli, WhatsApp içinde WhatsApp diyim,ordan farkı bir sayfaya giriyorsun
oglumubeklerken ayzagzm annenizde kayıtlı olan numara gercekten eşinizin numarası mı kontrol ettiniz mi? Ne biliyim mesela 2 farklı numarası vardır eşinizin annenizden kayıtlı olan sizin bilmediğiniz numaradır. Yani başka türlü bahsettiğiniz gibi birsey olması bence mümkün değil. Çok garip
papatyau ayzagzm görebilecek kisileri secebiliyosun artik whatsapta ama farkli olmasi kismini anlayamadim
oglumubeklerken ayzagzm o şekilde değiştirilebilir evet sizde görünen ile annenizden görünen farklı ise o çok farklı birsey
dhdhdhdhf ayzagzm allah allah esin annenden görebileceğini düşünemedi mi acaba gizlilik ayalarindan gizlice bak
ayzagzm Dedektifgadget sormadım bir kere başka biseyini yaşadığım icin detayını öğrenip arasyrduktan sonra sorucam