Esinzhl Gamzeemre Ya farklı bir şey mi arıyorsunuz bilmiyorum ama herkesin bildiği 122 numara 🤭 ne zaman sıksam eşimin aklına özel şeyler geliyor ablamda da var o da aynı şeyi söylüyor
Laydaren Gamzeemre Gerçek bir afrodizyaklı parfüm mü arıyorsunuz ? Yoksa sadece vaaov densin mi :) ona göre söyleyeceğim.
ArvenMom Gamzeemre maison francis kurkdjian ve Tom ford lost cherry yada tom ford vanılla sex ❤️🔥🥵 eşimin tenim de waoww olduğu kokular
Gamzeemre ArvenMom bu maison dediğiniz uygun fiyatlı herhangi bir mağaza var mı gidip baksam çünkü her kokuyu beğenemiyorum 🥰
Momalpa Esinzhl kokusu güzel mi gerçekten trendyolda çok yorum hilesi yapılıyor gerçek mi yorumlar bilemedim
ArvenMom gokcemericc benim kullandıklarımın hiçbiri kış kokusu değil hangileri kış kokusu öneriniz var mı ?
Esinzhl ArvenMom hugo boss intense yazmadım diye beni neden dışlıyorsunuz şimdi aaa 😅 yorumları okuyan bir sürü kişi var herkes parfüme binlerce lira vermeyebilir bu da onlara hitaben olsun ne olacak
aylizinannesiiii Esinzhl bende çok para vermeyi sevmiyorum bargello dediğinize bakacağım çok teşekkür ederim