Beril-Beren benim kan grubum 0 + , eşimin AB+ ve kızım A+ oldu. Doğduğu günün ertesi sarılığı yükseldi 13,5 oldu. Doktor kan uyuşmazlığı olduğunu söyledi ve tedavi için fototerapiye başladık bu sürede emziriceğim diye uğraşma dedi, çünkü sezeryan olduğum için sütüm yok denecek kadar az geliyordu. Bebeğin karnı aç oldukça sarılık yükselir o yüzden sürekli tok tutman gerek mamaya başla dedi. Kabul ettik mamaya başladık ama arasında emzirmeye çalışdım fırsat buldukça. Sürekli uyuyordu zaten alarm kurarak 2 saatte bir besledim. Ertesi gün 11 oldu , tedaviye devam etmemiz gerektiğini söyledi. Eve yollayamam bu şekilde dedi . 10 gün içinde yükselme ihtimali olduğu için her gün takip edeceğiz dedi. 2 gün fototerapi ile tedaviden sonra 9 oldu ve taburcu olabildik . Ertesi gün kontrole gelme şartıyla. Hastanede bütün gün uyuyan bebek eve geldi bir kere bile uyumadı ertesi gün hastaneye gidene kadar. Sürekli ağlıyor kusuyor kaka yapıyor . Bende anlamadığım için kustu acıkmıştır, kaka yaptı acıkmıştır, ağlıyor açtır diye her yarım saatte . 1 saatte mama veriyorum emziriyorum, gazını çıkartmaya çalışıyorum,ama bir türlü uyutamadım. Neyse ertesi hastaneye gittik. Sarılığı 6,5 olmuş. Doktor çok iyi bakmışsın bu şekilde devam et dedi. Kusması burun tıkanıklığı yüzündenmiş . Çok beslemişsin dedi . 2 saatte bir besle dedi. Eve gelince mama meme devam ettik . Sonra sütüm iyice gelmeye başladı ve mamayı kestim sadece anne sütü ve sarılık birdaha yükselmedi.