edkzl selinnncelik merhaba bende aynı şeyleri yaşadım ve daha yeni 3. Ayında anladıkki inek sütü proteinine alerjisi varmış bizimkide doğduğu gün akşamında hastanede başladı daha ağlamaya ama doğduktan sonra kolik olmazmış bebekler gaz problemi vs olmazmış 2-3 haftalıkken başlarmış onlar ben hiç anlayamamıştım eğer emziriyorsanız sıkı bi şekilde süt ve süt ürünleri diyeti yapıp bi deneyin hafifleme olucak mı belki sizinde alerjidir
elanurylmz selinnncelik damlayı değiş o iyice artırıyor resmen relaktaz damla bide trendyoldan Mommy’s bliss al
Minikdipsy selinnncelik selamlar benimde kızım 2,5 aylık memeyi 40’ı çıktıktan sonra emmemeye başladı ve sürekli huysuz uykusu yok ben relectaz damla kullandım biraz iyi geldi ama tabi hiç rahatım uykum yok dışarıya gezmeye çıktık ilk kez bugün burnumdan getirdi acaba sizin de öyle mi
Kadermiray56 Minikdipsy evet cnm aynen öyleydik Vala 4 aya kadar çıkamadım dışarı bikere çıktım rezil etti beni
berk58 esmaerdemir aa öylemi iyimiş o zaman benim bebeğim meme tutmak istemiyo göğüs ucum çok büyük ağzına büyük geliyo istemiyo o emmediği için sütümde artmıyo pek
aslanannesiiii06 selinnncelik ay benim bebeğimde öyleydi, ağlayıp ıkınıyordu. Clinikid masaj yağı bize çok etki etti günde 3 kez sürekli karnına saat yönünde ve ayaklarına yaptım şükür 3 aylık geçti
ParlaMom selinnncelik sanki kendimi okudum öyle benziyor ilaçlarımız dahi. Ben sürekli ı love you masajı yaptım ama uzun bi masaj yttubede 1 milyon izlenmeli masaj videosu var ya o. Harfiyen uyguladım onu yaptıktan sonra kucağıma alır karnını göğsüme dayardım. Bacakları da hafif bükerdim yine yapmazsa yüz üstü yatırırdım.
Simaymavi Bugün bebegim resmen icimdeen geçti 2 ayligiz, asla uyumadi ,ateş yok öksürük vs hiç bişey yok ,amaa durmadan ağladı cock çok gazlı bı bebek 3 kere kaka yapmasına rağmen nasıl gazı olur anlamıyorum
Adser Kadermiray56 peki 4aylık olduktan sonra dişarı daha kolay cıkabiliyormusunuz ağlamadan vs duruyor mu ?
Oz033603 selinnncelik Bende sizin kullandığınız damlaları kulalndım hiç bir işe yaramadı yapmadığım şey kalmadı 1 yaşına girdi şimdi az az düzeldi 1 yaşını bekleyin
emom07 selinnncelik bende ilk 2 ay çok çektim çok zor zamanlardı . Acı elma yağı var hakikisini ama ben hep ayaklarına karnına sürerdim kendimde sürekli kimyon çayı içerdim. Bi dünya gaz damlası aldım hiç işe yaramadı daha da çığlık çığlığa olmuştuk
Gunesblok01 selinnncelik 6 aya kadar gece gündüz çektik sancısını ne dedediysem olmadı piyasadaki hiç bir ilaç fayda etmedi 6 aydan sonra azalmaya başladı 13 aylık şimdi bazen arada hala sancılanır gaz dolar karnı