Minikdipsy selinnncelik selamlar benimde kızım 2,5 aylık memeyi 40’ı çıktıktan sonra emmemeye başladı ve sürekli huysuz uykusu yok ben relectaz damla kullandım biraz iyi geldi ama tabi hiç rahatım uykum yok dışarıya gezmeye çıktık ilk kez bugün burnumdan getirdi acaba sizin de öyle mi
Kadermiray56 Minikdipsy evet cnm aynen öyleydik Vala 4 aya kadar çıkamadım dışarı bikere çıktım rezil etti beni
berk58 esmaerdemir aa öylemi iyimiş o zaman benim bebeğim meme tutmak istemiyo göğüs ucum çok büyük ağzına büyük geliyo istemiyo o emmediği için sütümde artmıyo pek
aslanannesiiii06 selinnncelik ay benim bebeğimde öyleydi, ağlayıp ıkınıyordu. Clinikid masaj yağı bize çok etki etti günde 3 kez sürekli karnına saat yönünde ve ayaklarına yaptım şükür 3 aylık geçti
ParlaMom selinnncelik sanki kendimi okudum öyle benziyor ilaçlarımız dahi. Ben sürekli ı love you masajı yaptım ama uzun bi masaj yttubede 1 milyon izlenmeli masaj videosu var ya o. Harfiyen uyguladım onu yaptıktan sonra kucağıma alır karnını göğsüme dayardım. Bacakları da hafif bükerdim yine yapmazsa yüz üstü yatırırdım.
Simaymavi Bugün bebegim resmen icimdeen geçti 2 ayligiz, asla uyumadi ,ateş yok öksürük vs hiç bişey yok ,amaa durmadan ağladı cock çok gazlı bı bebek 3 kere kaka yapmasına rağmen nasıl gazı olur anlamıyorum
Adser Kadermiray56 peki 4aylık olduktan sonra dişarı daha kolay cıkabiliyormusunuz ağlamadan vs duruyor mu ?
Oz033603 selinnncelik Bende sizin kullandığınız damlaları kulalndım hiç bir işe yaramadı yapmadığım şey kalmadı 1 yaşına girdi şimdi az az düzeldi 1 yaşını bekleyin
emom07 selinnncelik bende ilk 2 ay çok çektim çok zor zamanlardı . Acı elma yağı var hakikisini ama ben hep ayaklarına karnına sürerdim kendimde sürekli kimyon çayı içerdim. Bi dünya gaz damlası aldım hiç işe yaramadı daha da çığlık çığlığa olmuştuk
Gunesblok01 selinnncelik 6 aya kadar gece gündüz çektik sancısını ne dedediysem olmadı piyasadaki hiç bir ilaç fayda etmedi 6 aydan sonra azalmaya başladı 13 aylık şimdi bazen arada hala sancılanır gaz dolar karnı
minikannsi esmaerdemir çok teşekkür ederim ne kadar ayrıntılı yazmışsınız çok saolun sağlıkla büyüsün bebişler 🙏🙏🩷
Ranameryem selinnncelik Allah yardımcın olsun bacım ❤️ bi kolik bebek annesi olarak diyeceğim tek şey sakin olman ve bu durumun kalıcı olmadığını kendine hatırlatarak rahatlamaya çalışman 3.ayda gözle görülür şekilde rahatlıyor fakat bıçak gibi kesilme diye bir şey yok. 🥹 ben aptamil conformil verdim hep kızıma o zamanlar da diğer marka mamalara göre pahalıydı ve gramajı çok çok azdı hatta aptamilin diğer mamalarına göre de gramajı az ve daha pahalıydı şimdi baktım da daha da uçmuş Allah gerçekten kolik annelerine hem ruhsal hem finansal olarak yardım etsin🥹❤️
mahg merhaba hanımlar bizdede aynı durum 4 ay 20 günlüküz hep ıkınıyo uyumuyo az az uyuyo çok zor çok napayım nə edeyim bilmiyorum doktorlarda hiç hepsi para için bakıyo hiç biri yardım etmiyo kaç doktor deyişdim sayısını bile unutdum hiçbiri yardım etmedi ne kadar ilaç yazdılar ancak hepsi çöp
DenizSultan01 selinnncelik kolik ve gazlı bir bebeği olan ve onu şuan 2 yaşına getirmiş bi anne olarak yazıyorum bunun bir çaresi yok maalesef bir damla iyi geldiyse onunla devam edin sürekli damla değiştirmek işi dahada zorlaştırıyor biz nadi night spreyde rahatlamıştık. Çok zaman ağladım bende onunla birlikte kesintisiz 1 saat ağlardı daha sonra çözüm olarak tv den müzik açıyordum onu rahatlatacak bizim müziğimiz ed sheeran perfecti ve onu kucağıma alıp hafif hafif salınıyordum ağlamaya devam ediyordu ama rahatlıyorduda bazen hiç rahatlamıyordu ama kucakta salınmak benim oğluma çok iyi gelmişti umarım sizede iyi gelir🙏🏻 bol sabır ve şefkat isteyen bir dönem bizim 6.ayda bitti ama şunu unutmayın yolun sonu zor ama ışıklı şuan kahve içerken sohbet arkadaşım oldu darısı sizlere🌸 (dipnot:kolik bebekler yaşı kaç olursa olsun zaman zaman ağlama krizlerine giriyorlar yine 🫢🫠)