gulyuzlu Bizde prezervatif düşünüyoruz.. İlk defa korunucaz.. Riskli hamilelik geçirdim yaklaşık 1 senedir ilişkiye girmiyoruz.. Prezervatif nasıl sizce garanti olur mu kesinlikle çocuk istemiyoruz.. (hap,implant,spiral, igne istemiyorum)
atam1938 Ipekaslankus34 zayıflatıyorsa taktırırım 😂😂 şaka bir yana gerçekten adetini nasıl etkiledi anlatır mısın
Themom_ Babyyyyyy gizemkili zlynda 4 hapın adı drum 40 kontrolümde tavsiye etmişti regl olmayı beklemene gerek yok direk başlayabilirsin demişti emziren anneler için olan bir dk hapı ama benim 6,5 aylıkken sütüm bitmesine rağmen değiştirmedim aynı hapla devam ediyorum. Her gün günde 1 tane aynı saatte içiyorum. Hiç ara verilmemesi gerekiyor o yüzden kutu biter bitmez yenisine başlıyorum. Yan etkisi olmadı kilo/ kanama/ ödem vs. 304₺ fiyatıda.
Babyyyyyy Themom_ bende emziriyorm 2 aylık bebeğim daha Olur büyük ihtimal bende dusunuyorm cunku artk Korkyorm 26 yasindaym 3 çocuğum var Sprailden hamile kalan çok korkyorm acikcasi
Birdunyabircennetannesi Ipekaslankus34 345₺ Adetin ilk günü başladım aralıksız her gün aynı saatte içiyorum
ikibaloglanannesi Şu an ikinciye hamileyim ondan önce prezervatif ile idi. Bebiş düşündüğümuz için korunmayı bırakmıştık. İkinci doğumum olacağı için bu da sezeryan o yüzden direkt baglattiricam üçüncü düşünmediğimiz için. Tabi baglattiktan sonra da prezervatif ve geri çekilme de olacak.
Filiz_Alparslan1 starwomen ilişkinin en başında mi takiyosunuz bayadir kullanmişsiniz demekki kesin çözüm bende 9 aydır prezervatif ile korunuyoruz bişey olmadı çok şükür ama olur diye de korkuyoruz
Elif063638 Gamzeemre ben devlette taktırdım implant alıp gittim birkaç tahlil test yapıyorlar sonra takıyorlar özeli bilmiyorum
Gamzeemre Elif063638 hiç bilmiyorum ya o yüzden soruyorum implant nerden aldınız eczaneden mi fiyatı nedir
mikrofon0 Elif063638 deri altı implantı dimi memnun musunuz bide âdet olmuyorum demişsiniz buda iyi bir şey değil ya hap vs verdimi doktor yaşınz kaç hani bende istiyorum da regl olmak da istiyorum başka bir etkisi vs varmi bide bu süreç de eşinizin korunmasına gerek oluyor mu
Edo_yekta12 Ipekaslankus34 kız kilo vermen spiralden asla değildir onun öyle bir etkisi yokki. Bende de vardı bir buçuk senedir ama bana hiç yaramadı adet günlerim çok uzadı yani 20 gün falan adet oldugumu bilirim. En sonunda da kaydı şükür hamile kalmadım. 2 aydır da Yasmin doğum kontrol hapını kullanıyorum ama daha adet olamadım