Minnakelifim SemaKa göt göbek açarak. Tövbe ya bosverin fenomen olmayı. Allaha layık kul nasıl olabilirim diye düşünün. Hayırlı günler…
SemaKa paralelevrendemutlu işte ben onu yapamam yani saçma sapan bir video atamam malesef normal düz bir insanım bı şeyde ilerlemek istiyorum ama bakalaim
paralelevrendemutlu SemaKa O zaman günlük hayatınızdan kesitler ev düzeni, temizlik, çocuk bakımı gibi vloglar çekebilirsiniz. Yemek, tatlı sunumları, yapılışları olabilir. Artık tutarsa şansınıza
Berenecedm SemaKa ilk Instagram açıldığı zamanlar çok yüksek takipçim vardı reklam mesajları geliyordu uzun zaman kullandım sonra hesabımı kapattım pişmanmıyım desen değilim ya çünkü her dakikanı paylaşım yapıyorsun özel denen birşey kalmıyor
sahikaaydin Berenecedm nasıl peki yüksek takipçi edindiniz? Neler yaptınız nerelerden reklam teklifi gelmişti?
Mnli SemaKa insanların sizin hayatınızı merak etmesi gerekiyor mesela çok zengin olmak ya da biraz fakir edebiyatı yapmak ya da orasını burasını açmak ya da tam tersi aşırı kapalı olup millete bunun üzerinden prim kasmak ve instagrama reklam vermek üç dört gönderiniz patlarsa zaten tanınmaya başlıyorsunuz
nazlik SemaKa iyi olduğunuz biz konuda ilgi vermenizde güzel bir tercih benim kardeşim mesela gıda mühendisi bu konularda paylaşım yapıyor anne çocuk ürünlerinde sağlıklı içerik bilgisi veriyor bu şekilde baya yol gitti bence böyle bir fenomen olmak daha kaliteli geliyor bana diğer türlü saçmalıklar yapmaktansa
Deletedmom_117 SemaKa saçma sapan dans videosu Yada Elestiriye çok açık bı video Falan olduğu gibi uçuşa geçersin Yoksa bilgilendirici falan hesaplar tutulmuyor malesef direk düşüşte
SemaKa pantenkelebek çok sağolun en azından destek olursunuz 1 yaşında bebeğim var evden biseyler yapabilmek için açtım çalışamıyorum çünkü
Deletedmom_215 unknownlove insanlar acik giyinmesiyle takipçi topluyorsa bir çoğuda dini kullanarak takipçi kasıyor.
sezer2022 SemaKa bence bi çok fenomen yemekteyiz gibi kadın programlarından çıktı, öyle bişeye başvurabilirsiniz (bense genelde dünyayı gezen seyyahları takip etmeyi seviyorum 🥰
Zeynok9 SemaKa kamerayı aç delinin bile yapmayacağı hareketleri yap 😀 çok kolay olursun bu ülkede ancak o şekilde fenomen olunuyor maalesef şaka bir yana oyun etkinlik ek gıda vs içerik üreticisi olabilirsiniz
Berenecedm sahikaaydin canım ben ilk kurulduğu zaman çift sayfaları çok vardı herkes bir birini takip ediyordu baz sayfalar vardı çiftleri yarıştırıyordu en yakışan çift biliyorum saçma ama o zamanlar baya gençtim lise sonra gidiyordum 😀 lise biteli baya da oluyor sonra işte takip ettikleri izle aramızda sen beni etiketle paylaş ben seni muhabbetiyle bir birimizi paylaşırdık öyle takipçi gelirdi 10 bin takipçim vardı ama bu ilk Instagram açıldığı zamanlardı diyim giyim sayfalarından mesaj geliyordu paylaşım yapabilirsiniz gibisinde ama dönüş yapmazdım en son bir giyim sayfasına hesabımı vermiştim