SemaKa Kızlar ya aslında fenomen olmak değil amacim sadece biseyler kazanmak istiyorum link vermek vs sizce ne gibi bı hesap açabilirim en çok ne yönde ilerlerim
Laden SemaKa saçma sapan bir video çekip atın. Gerisini instagram halkına bırakın. Yürür gidersiniz valla
pantenkelebek SemaKa bunu bende çok düşünüyorum artık bu ülkede fenomen olmak zor da değil yanlış anlamayın beni sokakta saçma sapan hareketler yapan 2 gün sonra fenomen oluyor. Bizde mi yapsak 😆
Dondurmalikahve SemaKa Neye karşı yeteneğinizle var. Zeynepgulkala diye bir kadın var benim hoşuma gidiyor duruşu kendini savunusu kendini ifade edişi üstelik videolarinda yaptığı geçişlerde çok iyi
SemaKa pantenkelebek hahahahah yok ya öyle şeyler yapamam ama haklısınız saçma videodan fenomen olan çok 😂😂
SemaKa Laden hahahha doğru diyosunuz vala ama öyle yapamam ya ne satabilriim ne yapabilirim hiç bilmiyorum😂
Dondurmalikahve pantenkelebek Onu bı tane daha kadın taklit etmeye çalıştı keşfette görmüştüm bir de gratiste 😂ama o kız gibi bakamaz kimse 🤣
SemaKa pantenkelebek doğru diyosunuz ama ben öyle değilim malesef kavga edemem 1 yaşında bebeğim var anca basit işler yapabilirim😂
Deletedmom_215 SemaKa gokyuzununnogrencisi yada basını kıyafetlerini kapat Allah din kitap de bir butik sayfası aç fahis fiyattanda mufazakar bacılara sat onları 😄
Dondurmalikahve Deletedmom_215 Kadının oranı buranı aç dediği şeyi yanlış anlamışsınız sanırım tiktok öyle iğrenç ki neler dönüyor. Daha geçen bir kadın bile isteye memelerini açip para kazanıyordu enayilerden.
unknownlove Deletedmom_215 yorumlarınıza bakıyorumda herşeyi din üzerinden konuşuyorsunuz farklı postlarda dine karşısınız sanırım ama saygı duymalısınız bu şekilde konuşmanız hiç hoş değil
Sermec27 Deletedmom_215 muhafazakar kapalı bir kadınım ama durupta orda burda çok pahalı ya da AA bu çok dindar vs diye onun bunun sattığı fahiş fiyatlı ürünlere kosmuyorum aklımız beynimiz var neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyoruz çok şükür kapalıyız ama beynimiz kapalı değil gayette araştıran kültürlü sorgulayan bireyleriz kendi adıma konuşuyorum 2 üniversite bitirdim mesela neden muhafazakar kapalı kadınları böyle boş geri kafalı insanlarmis gibi lanse ediyorsunuz ki açıkçası yazınızdan öyle anladım yanlış anladıysam da siz düzeltin beni.
Cicektebenimcicekligunlerde Dikkat çeken şeyler patlıyor. Çok pis ev, Hayvan taklidi yapan tuhaf hareketli insanlar, Başı kapalı ama frikik veren canlı yayınlar, Normal şeyler paylaşanlar zamanla ilerliyor.