16momm Evde kendi kendine uyku eğitimi veren var mııı bu saat oldu 1.5 saat salladım öyle uyudu tükendim artık fikir almak istiyorum 🥹🥹
kardelen1209 16momm mahvoldum kac saattir ne yaptim ettik uyumadi hala daha uyanik kafayi yemek uzereyim gece saat 2 den beri boyleyiz 13 gunluguz
dnzdnzdnz 16momm hayatım uyuyunca pat diye koyma kucağında kalsın koynuna doğru 10 dk sonra iyice dalınca yatağına yatır.
ZeydsMom kardelen1209 13 gunluk bebege uyku egitimi vermek mi? E zaten hepsi boyle neredeyse. 6 aya kadar onerilmiyorki egitim
ZeydsMom kardelen1209 gazi vardir,actir,sizi istiyordur,sicaktir ve ya soguk yasadiginiz yer nasil bilemem. Hicbir sebeb yokken bile uyumak istemez mesela kokunu ister kucaginda kalmak ister
Karakiz22 kardelen1209 ben uyku eğtimi aldım çok araştırdım 5 aydan önce olmaz zaten hiç bir eğtmen beş aydan önce vermez 13 günlük bebek için zaten böyledir durum biz 40 gün çok zorlandık babayla nöbetleşe kaldık hep 40 günden sonra bir az düzene girdi 5 ayında da eğtim aldık şu an 13 aylık çok iyi çok şükür düzenli uykumuz var yatağa koyarım beş dk pış pış popoya uyuyur
kardelen1209 ZeydsMom herseyi denedim ama banamasin demiyo uyumak istemiyo uyuyo yerine yatiriyorum geri uyaniyo
skalonga kardelen1209 canım 50 günlük oldu benimki sadece kucağımda uyuyor indiremiyorum başka türlü uyumuyor nadiren çok derin uykuda bırakabiliyorum yatağına. gece bile kucağımızda. Banyo + masaj yapıyorum gece daha rahat uyuyor. İlk 4 ay tek ihtiyacı kucak bebeğin bu çok normal. Henüz uyku eğitimi veremezsin ayakta da sallaman bi işe yaramaz yani
Setenay10 kardelen1209 kardelen1209 yani dalga geçiyorsumuz sandım 13 günlük bebek bu . Daha dünyaya alışamamış ne eğitimi ilk 3 ay uyku bekleme o seni istiyor. Sabır biraz . Bu ne arkadaş ya
ZeydsMom kardelen1209 biliyorum bunu evet. Uc ay bundan oturu gece guneuz koynumda uyuttum. Yuzukoyulu gogusume koyardm oyle uyurduk birlikte. Kokunu istiyor
kardelen1209 ZeydsMom bizde oyle yatiyoruz ama korkuyorum uyuya kalirim da bisey olur diye onun icin cok öyle yatirmak istemiyorum
ZeydsMom kardelen1209 bizim isteyimizle olmuyor malesef 3 aya kadar o kokuya mihtac hisede biliyorlar. Kpyun koyuna olmak istiyorlar. Zaten yerine koysam uyumuyordu en azndan gogusumde uyurdu o zaman ben uyanik kalsam bile o uyumus olurdu . Boyle boyle idare ettik gecici bi durum zaten. Esim mesela gelince basimizda beklerdi o uyuyayim diye nobetleserdik. Ya o alirdi uyuturdu . Esinizden destek alin