VII-Kleopatra Cipsdelisianne 17 aylık sadece tehlike anlarında adını yüksek sesle söylüyorum refleks olarak 😖 korkuyor iyi de oluyor o an ne yapıyorsa bırakıyor. Onun haricinde hiç sesimi yükseltmedim.
beyzzsenturkk_ Cipsdelisianne az önce kavga dövüş anca uyuduk 20 aylık sesim akşama doğru maalesef artık yükseliyor ama gözüme tekme atmıştı sakinliğimi koruyamadım hala zonkluyor gözüm
sesenese beyzzsenturkk_ bebinde kizim 3 yasinda heraksam yatmam istemem dislerimi fircalamayacagim ppijamalarimi giymicem yatajta kurtlu gibi durmaz isteis asiz her aksam boyleyiz 2 yas gercekten cennetmis yani gule oynaya uyumaya gelirdik simdi bagir cagir uyuyoruz bizde
Mazikeen Cipsdelisianne 1 defa bağırdım beni ısırdı ama çok aşırı canım yandı sonra yüzüme baktı dudağını büzüp ağladı ve kendi odasına gitti aşırı kötü oldum daha hiç bağırmadım
anneyimannea gunesoruc ama 3 aylık bebeğe de bağırmayın yani… size ne yapmış olabilir ki bağırıyorsunuz bence siz eşinizin yaptığı şeyler herseyle sizin ilgilenmenizden dolayi sinirlenip o benege bağırıyorsunuz yapmayın yani kimse sinirlenirliseniz gidip sinirinizi ondan çıkarın bebeğiniz daha minicik hadi 2 3 yasa ve sonrası olsa cok az anlayabilirim tabi keşke o yaşlarda da olmasa hic yapmasak ama bazı hareketleri davranışları biraz insanı sinirlendiriyor ve küçük çocuk olduguklarini düşünmeden bagirabiliyiruz keşke yapmasak keşke ama dediğim gibi bebeğiniz daha minicik 3 aydır bu dünyada biraz destek alın eşinizden yoruluyorsunuz sizi çok iyi anlıyorum ama sinirinizin sorumluluklarıniza olduğunu düşünüyorum
germophepe Cipsdelisianne oğlum üç yaşında ben hayatım boyunca böyle inatçı birini görmedim bağırıyor maalesef bazen gıcık oluyorum inatlaşmasına ama o yattıktan sonra gece boyu vicdan azabı çekiyorum 😞😞eşimde sende bana aynı davranıyon ben sana bağırıyormuyum diye kızıyor bana 😂😂
arenn23 Cipsdelisianne 10 aylık bebeğim gün içinde sakinliğimi korumaya çalışıyorum sesimi asla yükseltmem ama bir keresinde sabah uyanmış yanımda yatıyordu saçımı seçip göğsüme bastırdı refleksle bağırdım bende ama aniden uykudan uyandırdı canımı yaktı o yüzden onda da çok pişman oldum bilerek yapmıyor sonuçta ama işte öyle uyanmakta hiç hoş değil bide bi kaç defa uyumamak için çıldırttı beni sesim yükseliyor gibi oldu durdurdum kendimi kıyamıyorum hiç anlamıyor sonuçta sadece korkmasına sebep oluyor
DunyamMavi Cipsdelisianne bazen oturup ağlayasın gelir ama asla bağırmam ona. Ağlama krizlerinde benim sesimi duymazken bile kızarak bağırmayı bırak duysun diye bile bağırmam. Sakince beklerim. Annecim beni dinle sakinleş derim baktım duymuyor sakinleşmesini beklerim. Eşim bazen dayanamıyor ne var ne var diye sesini yükseltecek oluyor hemen uyarıyorum bağırma diye. Çocuk bağırdığında susmaz durmaz daha da agresüfleşir. Beklicen sakince tek yapılacak olan o.
DunyamMavi gunesoruc 3 aylık bebeğe bağırılır mı ya kızım 28 aylık bi kere bağırmadım ne yapmış olabilir yada bağırmadan ne anlamasını bekliyorsunuz çocuğu korkutmaktan başka ?
1903futbolice Cipsdelisianne Bağırmak istemiorm ama eşim işsiz gurbetteyim oğlum 8 aylik oldu bağırınca gülüyor korktugu içinmiş öyle bastiriyormus bende ağlıyorum köpek gbi pişman oluyorum ona bağırdığım için kendimi yetersiz hissediorm kötü anneymisim gibi ama robotta değiliz ki hep sakin kalinmiyor bukadar derdin icinde
heygorl 1903futbolice İşiniz çok zor Allah yardım etsin ama bunların sorumlusu 8 aylık çocuğunuz değil.
Birdunyabircennetannesi Cipsdelisianne Bağırmıyorum kızmıyorum diyen biri varsa ya çocuğu daha küçüktür 2-3 yaş sendromuna girmemiştir çocuğu ya da yalan söylüyordur
Haffuse Birdunyabircennetannesi Kizim 2⁵ yasinda. Ve 1 kez bile bagirmadim. Tehlikeli seylere ulaştıginda , ya da yuksek yerlerden atlamaya kaltiginda, zarar gorecek diye “sakin yapma” “hayir” diye keskin ses tonuyla çikiştigim oluyor ama, o da bagirmak degil.
momeymen Cipsdelisianne bazen koala gibiyiz delirtiyo ama bapırmıyorum. O an bana ihtiyacı olduğunh düşünüyorum. Sinirlenmiyorum değil ha bağırmıyorum tutuyorum kendimi
rodinssmom Biraz önce cinnet geçirdim 11 aylık oğlum tek başıma gurbette 4 duvar arasında eşimde görevde bilmiyorum artık dayanamaz oldum, bezi açık ve şuan Avrupa buz gibi çıplak gezecekmiş duvardan duvara koşuyor ne yapayım dayanamadım oturdum ağladım
Deletedmom_1111 gunesoruc oğlum daha 3 aylık herseye koşturuyorum eşim gece çalışıyor gündüz yatıyor çocukla evle daha doğrusu herseyle ilgilenmek zorunda kalıyorum çocuğa yetişmeye çalışıyorum bende bağırıyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum 3 aylık bir çocuga ses dai yükseltilmez kusura bakma o an korkuyla Herşey olur sesini eşine yükselt yardım etsin bacım Destek yoksa normaldir ama 3 aylık çocuga bağırmakta olmaz kızım 2yaşında delirtiyor beni.
Ucansupurge Cipsdelisianne Evet bağırıyorum gerektiği durumlarda örneğin kendine zarar verme durumu olduğunda, tehlikeli işler yaptiginda önce bağırıyorum sonra gidip neden bagirdigimi anlatıyorum. Mesela yüksek yerden atlama,bıçakla oynama,prizlere dokunma vs
ladymoms_ Daha dün akşam eşim vardiyalı işte ben evde biri 16 aylık biri 1 aylık büyük kız aşırı değişti sakın bı bebekken canavara dönüştü resmen ne uyuyor ne duruyor herşeye ağlıyor bağırdım tezgaha vurdum korktu ağlamaya devam etti oturdum ağladım anında pişmanlık çok üzülüyorum bidaha bagirmicam dedim hiç kıyamıyorum ama bazen delircek gibi oluyorum 2 Şi birden aglayonca kendimi yetersiz hissediyorum ya en basiti bı mama yapmama bile müsade etmiyorlar kafa yedirmelik
Laydaren Cipsdelisianne Tehlikeli durumlarda veya yeter demem gereken bir duruma gelindiğinde sesimin tonunu değiştiriyorum. Ama korkutacak, pıstıracak, dudaklarını büzmesini gerektirecek bir şekilde bağırmıyorum. Sesimin tonundan kızdığımı anlıyor.