Seker_serbet1 Glycn su sesi gibi beyaz gürültü onlardan sorun yok hep dinliyor uykuya dalarken açıyorum ama ufak şeylerde uyanıyor aynı şekilde çok değişik :)
Buses Seker_serbet1 kolik bebek için bı ses var YouTube da ona bayılıyor benim kızım ama korkuya engel mi asla değil 😂
Seker_serbet1 Buses benim ki hepsini dinledi ve dinliyor, hatta rukye açıyorum uyutmaya çalışırken de nö yani olmuyor 🤷♀️
Minakanne Buses Benim bebeğim 3 aylık oldu ne kadar kundak yapsam ellerini çıkarıp uyanıryordu çareyi hazır kundakta buldum e bebekten aldım çok şükür kesintisiz uyuyor.. hiç bir sesede uyanmaz sadece kundaksiz uyumaz
Seker_serbet1 Minakanne kundak sevmez benim ki de hep çıkarır kollarını durmaz hazır kundak işe yarıyor ise bende alayım :)
Nur- Buses kızım 20 aylık hala ani seslerden çok ürküyor. Yanından bi araba geçsin motor geçsin zil çalsın kapı tıklansın vs vs. Ben bi çözüm bulamadım 🤦🏻♀️
Minakanne Seker_serbet1 Yeni aldım bugün şuan kullandım normalde 1 saat ugrasirdim uyutmak için hazır kundagi kullandım 2 dkda uyudu suanlik kolar çıkmadı