minikkurabiyee Kızlar bebeğim 6 ay 22 günlük ateşi var şuanda ateş düşürücü verdim ateşi 37 38.5 civarlarında seyrediyor neden olur ateş hastaneye götürmeli miyim?
Yazmelegi_ minikkurabiyee üşüttümü veya bu aralar salgın var ondan da olabilir devam ederse acile götürün muhakkak genelde kızımda da olduğunda kanında enfeksiyon çıkıyor
minikkurabiyee Ayın 12 sinde de aşı oldu aşıyı vurulduktan sonra ateşimiz olmadı şimdi olması normal mi
minikkurabiyee Yazmelegi_ öksürük falan yok hırıltı da yok 38.5 oldu ondan sonra düşmeye başladı ateş düşürücü verdim ama dediğim gibi 2 gün önce aşı vuruldu
fatmagularinan minikkurabiyee aşının yan etkisi olabilir. biz de 4.ay aşısını 2 gun once yaptırdık ilk gun ates oldu dun olmadı bugün tekrar ateş oldu. olabiliyormuş öyle
minikkurabiyee fatmagularinan anladım ilk olduğu gün rahattı ateş olmadı ama herhalde acısı şimdi çıkıyor
nilayalin Enfeksiyondan olabiliyor aşının etkisi 2 gün sonra çıkmaz diye düşünüyorum ateş 3 gün sürerse bizim için önemli demişti dr
minikkurabiyee nilayalin yok 3 gün sürmedi bugün ilk defa oldu hastaneye getirdik serum bağlandı boğazı falan temiz bir şey yok