naznasel ilk olarak evi ilaçlattık telefonda sormuştuk uyuz için etkilimi diye evet demişlerdi sonra bir odayı bir hafta kapattık temas olmasın diye , arkadaşımdan buhar makinası aldım her Allahım günü heryere buhar makinası yaptım , bütüüüün kıyafetleri doksan derecede yıkadık birde kurutucu aldık ütüyle uğraşamam diye ki kurutucu üstüne bile ütü yaptım, 7 takım iç çamaşırı gecelik günlük kıyafet ayırdık sadece günlük olarak onları giydik gün sonu yıkadık çarşaflarda dahil bu arada , halıları yıkatıp sermedik, bebeğim 3 aylıktı ilaçlar ona birde alerji yaptı onuda hergün küvetini yarım doldurup el yapımı elma sirkeli suda beklettik yıkadım durulama suyuna bir tatlı kaşığı elma sirkeli su döküp çıkardık, ahhh kendimize yapmadığım kalmadı ilaçlar harici çamaşır tozu , sirke zaten her saat sürüyordum kaşınan yerlere her kaşındıkça sirke kaşımadan, karbonatlı sular, kolonya, ama kaşındıkça sirke sürün kaşınan yerlere tırnaklarınızı dipten kesin , çamaşır tozu bence etkili ama sizin kararınıza kalmış tabiki, daha sonrada o kapadığımız odada yaşadık bir hafta öbür odalar ve yatak odasına girmedik ama ğsikolim çok bozulmuştu hala uyuz kelimesini duyduğumda uyuz oluyorum hemen atlatın inşallah