naznasel erdogannnn eşimin geçti benimda az var daha kızımda az var 10 gün sonra bir krem daha sürecez 2-8 hafta içinde geçiyormuş ondan bakalım geçerse haber ederim
erdogannnn naznasel himm inşallah gecer. Bende ve kizımda az var mutlaka haber verirseniz cok sevinirim iyi gelirse. Xabion losyon öneriyorlar alsammı acaba diye düşünüyorum. Kwellada kullaniyoruz ama tam fayda etti derken tekrar basliyor ondan bisey anlamadim.
nisahatice03 odt bizde yeni olduk 2 tatlı kaşığı Hindistan yağı ve 2 çay kaşığı karanfil yağı biz faydasını gördük geçirdi. Ovardil losyon sürdük deneyin derim
odt Cildiyeye götürdüm losyon verdi biraz faydasını gördük ama saçlarını hala kasıyor yarin kontrolü var inşallah geçmiş der doktor
OptimusPrime Nursevensahin anti skab her gün üst üste mi sürdünüz yoksa yıkanıp mı? Krem 3 gün uygulama yapıldıktan sonra mı yaptığınız yastık yorgan çarşaf degiştiniz?
2bebekli_1deli naznasel içeriği temiz ama bilemiyorum Google yazdığınızda internet sitesi çıkıyor ordan detaylı bakabilirsiniz
2bebekli_1deli rana0234 hayır İnternet ten aldım banyodan sonra bütün vücuda sürüp uyuyordum sabah duş alıyordum gece tekrar sürüyordum
melcayali Oğlumla bizde olduk bacak arası ve koltuk altımda kaşıntı çok oğlum hep vücdu kafası içi yara bu kremi verdi ama kaşıntıya fayda etmiyor maalesef ne yapacağız şaşırdık geröelten