Angel0507 Bebeğimin boyu iyi kilosu az 8000 kg kilo alımı için ne önerirsininiz sağlıklı olsunda kilo az olsun ama yinede zayıf diye çok üzülüyorum
silaa66 Angel0507 doktorum önemli olan boyu demişti kilo alınır verir ama boya öyle değil dedi o yüzden pek stres yapma
ygmrln Angel0507 kırmızı et mutlaka bir öğün, tahin ceviz muz karıştırıp veriyorum ben seviyor. Ha kilosu benim kininde mükemmel değil kız bebek 10 kg 13 aylık ama fena da değil deyip avutuyorum kendimi
ygmrln Angel0507 bizimki 9 aydan beri neredeyse aynı gibi 300 almış sadece beşer yapıyorum ama diş dönemiydi falan derken sanki git gide iştahı azalıyor ekmek yemek istiyor hep neden bilmiyorum
Angel0507 ygmrln bizimki ek gıdaya başladığımızda azaldı ve zayıfladı ek gıdaya geçmeden önce herşey normaldi kilosu da iyidi şuan ek gıdayı pek istemiyor sürekli emmek istiyor ek gıda yerine aynı sofraya oturduğumuz da yemek yerine sizdeki sorun gbi sadece ekmek yiyor
bambam9393 Angel0507 değerlerine baktırın eksik bişey varda vitamin başlayın kan ilacı çok iştahını açtı benim oğlumun , Ayrıca D vitamini çok önemli … balık yağı bunlar müthiş iştah açan şeyler Düzenli yemek yedirin 3 ana 2 ara öğün günde mutlaka olmalı …
bambam9393 Angel0507 demir ve b12 düşükse iştahsızlık yapıyor düzenli ilacı kullanın değerler yukseldıkce iştahı artar ..
Angel0507 bambam9393 kullanıyorum onun üzerine biraz toparlanıyor bı bakıyorum geri aldığını veriyor anlamadim
iki_prensesannesi Angel0507 gastroenterolojiye gidin mutlaka takip yapiyorlar diyet falan veriyorlar ona göre artış olmaz ise kilo aldıran özel mamalardan veriyorlar
Angel0507 iki_prensesannesi endokrine yolladı ilk hittim biz boyuna bakiyoruz kilosuna değil dedi ona çocuk doktoru bakar dedi geri çocuk doktoruna gittim dediğiniz bölüme yönlendirdi gitmedim çünkü habire yanlış bölüme yönlendirir diye