ballibadem_ Kızlar pandora bileklik kullanıp memnun musunuz ben daha önce hiç kullanmadım ama bu sıra hoşuma gidiyor mom charmı ve oğluşumun isminin baş harfinden almak istiyorum ama uzun süre kullanımda memnun kalır mıyım bilemedim tavsiye eder misiniz
meleksalpci ballibadem_ merhaba ben bayadır kullanıyorum çok memnunum bi sorun yaşamadım hiç oğlumun baş harfini felan aldım çok hoş ve sade duruyor Pandora bence 😌
NariNariKiminYari ballibadem_ pandora ürünlerinin arkasında durmuyor. Temizleme kitini de aldım yine de karardı. Yemek yaparken kalbin başını yaktım yanlışlıkla hemen deforme olan bir ürün. Bazılarında da kendiliğinden şak diye açılıp düşüyormuş. Bence çok gereksiz
Slnyk ballibadem_ ben kullanıyorum acayip karardı hemde takmadığım halde. Yeni temizlettim tekrar kullanmaya başladım ama yine kararır gibi duruyor
ballibadem_ meleksalpci çok teşekkür ederim☺️ kararıyor diyorlar genelde siz nasıl temizliyorsunuz peki
Tazeannnee1 meleksalpci hangi modelini kullanıyorsunuz zamanla çok genişliyor mu ben aldım bileğimi biraz sıkıyor genişliyor dediler diye küçük aldım ama değiştirsem mi diye de bi düşünüyorum ya sizin ki genişledi mi
meleksalpci ballibadem_ 2 senedir kullanıyorum kararma olmadı ama arada karbonat sirke ile temizliyorum tertemiz oluyor ben bir sorun yaşamadım hiç 😌
Tazeannnee1 meleksalpci kaç tane charm kullandınız genişlemesi için bende şu an 3 tane var ama baya sıkıyor ya yeni charm takmak istesem takamam mesela esner diye bekliyorum ama bakalım
Mnli Slnyk diğer yorumuma da yazdım benim kullanmadığım karardı sürekli taktıklarıma bişey olmadı kullanmayınca daha çok kararıyor
Poly-ana ballibadem_ Benim görümcem çok seviyor yıllardır kullanıyor bir sürü de charmı var çok kaliteli bir marka sıkıntı yaşamadı hiç
crybaby ballibadem_ 6 ayda kap kara oldu bide genişler diye küçük verdiler genişlemedi hiç memnun değilim
tazemom1 ballibadem_ 1 senedir kullanıyorum çok memnunum herkes de soruyor dikkat çekiyor parlıyor bence al😊
Laydaren ballibadem_ Fiyatını hakeden bir ürün değil. Kararıyor, temizletseniz de kararıyor. Çok şık çok hoş duruyor ama bir kez daha almam 😊
meleksalpci Tazeannnee1 3 tane benimde zamanla kullandıkça esner benim öyle oldu bi küçüğünü almadığıma pişman oldum sonradan şimdide çok bol
Tazeannnee1 crybaby banada genişler dediler küçük aldım sıkıyor su an ama değiştirsem mi diye düşünüyorum kafam çok karıştı ya genişliyor diyen de var genişlemiyor diyen de Arada kaldım 3 charm ile tam oluyor su an
crybaby Tazeannnee1 bende 5 chatmiş var genişlemedi çok pişmanım ama ne zaman genişler bilmiyorum belki bir iki senedir süresi .arkadaşlarım da kullanıyor onların da genişlememiş