Bugün oğlumun 3ay kontrolüne gittik. Doktorumuza uyku eğitimini danıştım. Daha çok küçük alışkanlıkları oturmadan eğitim verebilirsin ağlamasından korkma ağlaması çocuğun kendini ifade etme şeklidir yanında ol sev okşa öp dedi. Güne 7-8 gibi başla gün içinde emzir oynat vs ama uyutmaya çalışma dedi akşam 17.00de akşam uykusu için hazırlanmaya başlayın öp sev konuş şarkı söyle suda ayakları elleri çıp çıp yaptırın her akşam duş alması şart değil ama mutlaka 8-9 gibi uykuya geçmiş olsun dedi. Yatırdığın yerde yılbaşı süsleri yatağın üstünde oyuncak uçam balonları ellerine bağlayabilirsin vs dikkat çeken şeyler olsun incelesin arka fonda hafif müzik açabilirsin sese alışsın ama kendi kendine uyumaya alıştır dedi. Bir süre ağlar ama alışır yeter ki alışkanlıkları oturmadan bunu değiştir dedi. Benim oğlum sarılık ve meme reddi bir arada yaşayınca çok üstüne düştüm emmesi için emerek uyumamasıyla ilgili detayı kaçırmışım öylelikle alışmış oldu ve anakucağında uyutuyorum gündüz. Çok zorlanıyorum ve ikimiz için de çok zor hem kaliteli uyumuyor hem de ben aşırı yoruluyorum bu döngüyü kırmam lazım umarım başarılı olurum.