ahs648_ pasaklisinkukuli durdun bakalım belki bi gün yine cesaret gelir bana 😂 olmadı dediğin gibi sıcak su tutarım öğrendim artık 😂😂 şaka biyana Allah razı olsun gerçekten çok korkmuştum ya
Umutoglum ahs648_ sıcak suyla nasıl çıkardınız bende ilk defa kullanıcam korkuyorum şu önemli dediğiniz bişey var mi nerden aldınız boy boy mu oluyor nasıl bi yardım edin 🤭
ahs648_ Umutoglum valla ben carfursa dan almıştım boy boy oluyormuş bilmiyordum en büyüğünü almışım o yüzden hiç rahat edemedim belki küçük boylar rahattır duş kabinde çömelip sıcak su tuttup biraz işte ıslanınca çıktı kuruyjen çıkmadı çok canımı acıttı
ahs648_ Umutoglum içindeki kağıtta tss diye bir şey yazıyor içinizde 4 6 saatten fazla kalırsa bakteri üretip ölüme kadar yok açabilir yazıyordu ve o yüzden çok korktum ben 4 saatte bir değiştirmeniz bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
Alerjikrinit ahs648_ tuvalete oturur gibi oturup dene. Hissediyorsan tam itmeymişsin demektir daha ileriye itmen lazım ama artık yenisiyle yap bunu
unknownlove ahs648_ ilk takma zor oluyor gerçekten benimde canım çok yanmıştı ikinci gün felan daha rahat taktım çok hissetmedim çıkarırken bir rahatsız ediciliği hep var ama
ahs648_ unknownlove ertesi gün dışarı çıkmam gerekti ve yoğun geliyor diye tekrar taktım evet rahat taktım ama yine hissettim o rahatsız edici hissi
aslanmommy ahs648_ gece kullanmayın zaten onun belli bir saati var kullanım için. Toksik şok yaşarsınız
AyBuBen ahs648_ yeterince geriye ittirmezseniz acı ve rahatsızlık hissedersiniz. Asıl yerine kadar ilerlettiğiniz zaman varlığını unutmanız çok daha kısa sürer bence deneyin alışınca büyük rahatlık olacak :)