ahs648_ Kızlar biraz önce ilk defa tampon taktım ve şu an çıkaramıyırum hissetmemem lazımmış ama hissediyorum da
nurcuk1 ahs648_ ilk kullanımda hissediliyo biraz rahatsız edici oluyo ipini dışarda bırakmanız lazım çıkaracağınız zaman ipinden tutup çekiyosunuz
AyBuBen ahs648_ yeterince geriye ittirmezseniz acı ve rahatsızlık hissedersiniz. Asıl yerine kadar ilerlettiğiniz zaman varlığını unutmanız çok daha kısa sürer bence deneyin alışınca büyük rahatlık olacak :)
Alerjikrinit ahs648_ tuvalete oturur gibi oturup dene. Hissediyorsan tam itmeymişsin demektir daha ileriye itmen lazım ama artık yenisiyle yap bunu
ahs648_ pasaklisinkukuli Google’dan baktım kuruysa çekmeyin iyice acır diyor ama çıkarmakta istiyorum of bilemedm
ey25eb25en ahs648_ ipi elimdeyse sıktınınyok gidecek yerinde yok korkma çömel köpek poz. Ve dene çıkar ben bu yaz onunla denize bile girdim önemli olan yoğun parça geliyorsa o günlerde pet sonrasında tampon
unknownlove ahs648_ ilk takma zor oluyor gerçekten benimde canım çok yanmıştı ikinci gün felan daha rahat taktım çok hissetmedim çıkarırken bir rahatsız ediciliği hep var ama
ahs648_ ey25eb25en ilk günüm yoğun geliyor diye takayım yatağa geçmesin dedim onu da takınca yatamadım bile hiç rahat değilim şuan ve 5 dk sürmeden çıkarmak istedim ve çıkaramadım
aslanmommy ahs648_ gece kullanmayın zaten onun belli bir saati var kullanım için. Toksik şok yaşarsınız
Umutoglum ahs648_ sıcak suyla nasıl çıkardınız bende ilk defa kullanıcam korkuyorum şu önemli dediğiniz bişey var mi nerden aldınız boy boy mu oluyor nasıl bi yardım edin 🤭
ahs648_ pasaklisinkukuli komik gibi görünüyor olabilir ama Google çıkmazsa tss yaxıyor ölümcül yazıyor nasıl korktum biliyomusuun daha olmasa eşimi uyandırım scile gidecektim 🥹
pasaklisinkukuli ahs648_ haklıskn canım brn ilk denizde takmıştım suyu cekince şişti kocaman oldu birden acayip bir histi içinde sürekli bi şeyle dolaşmak 😁o gariğ hissi hatırloyom hala
ahs648_ pasaklisinkukuli valla ilk ve sondu bidaha kullanmam o bi kutu tamponu napıcam onu da bilmiyorum bide en büyük boyunu almışım hiç bakmamıştım da alırken
ahs648_ pasaklisinkukuli durdun bakalım belki bi gün yine cesaret gelir bana 😂 olmadı dediğin gibi sıcak su tutarım öğrendim artık 😂😂 şaka biyana Allah razı olsun gerçekten çok korkmuştum ya