_Goktugunannesi__ Puduhepa 4 tanesini kare şeklinde iç içe geçirdim sonra hepsini üst üste koyup aralarından iple sabitledim iki yanları üsttekini de ayrı şekilde yapıp yanlardakine iple sabitledim
AyBuBen ttrck Oldu mu bilemiyorum ancak tam halini göremedim aceleyle bunu attım çok şık duruyordu canlıyken
Nikita ttrck ben ikinci kez kendim yapacağım. 5-12-18 inç olarak farklı boyutlarda balonlar alıyorum. Kullanacağım her renkte bu farklı boylar oluyor. Sarı-mavi-pembe diyelim. Her boy her renk alıyorum. Konsepte uygun folyo balon alıyorum. Balon işi bu kadar ☺️ Geçen sene direkt tedarikçi sitelerden(partiden vs. ) almıştım ama bu sene trendyoldan aldım.
gulten01 ttrck Ben öncesinde bir yaş çekimi yaptırmıştım doğum günü geldiğimde ise evde ailecek bir pasta üfledik belki fikir olur
nnuurrr ttrck balonları alışveriş sitelerinden, yazıları ve folyo balonları organizasyon malzemeleri satan dükkanlardan almıştım. Balonları bağlamak bir tık zorladı ama hallettik bir şekilde. Organizasyon şirketi olmadan da güzel oldu açıkçası. ☺️
nnuurrr ttrck umarım kaliteli gelir. Doğum gününün üzerinden iki hafta geçti bizim balonlar hala sönmemişti.