ttrck Evet hanımlar geldi çattı 1 yaş daha 2 ayım var ama önden almak istiyorum organizasyon tutamam, kendim balon ve süsleme yapıcam resimlerinizi atar mısınız? Mümkünse balon linklerinizi de paylaşır mısınız? Çok kararsız kaldım 😣 teşekkürler 🩵🍭
Battibalikyangider ttrck Ozaman kbkmarket ten almıştım 5 sene önce Şimdi Partiden sitesi ozellikle parti evreni Partibeta bunlara bakıyorum partiden sitesinden 3 senedir alıyorum memnunum
neanladinyurdagull ttrck benimkide kız kasım da 1 yaş oluyor kararsız kaldım maliyetlerde çok fazla bizde çok kalabaligiz en iyisi dedim bebek fotoğraf studyosunda resim çektirmek onun dışında evde kendi aramızda pasta kesmek
ttrck neanladinyurdagull aynısını yaşıyoruz ben de başta resim çektirelim diye düşündüm sonra heves ettim napsam bilemedim
Battibalikyangider neanladinyurdagull bu arada benim kızımda kasımda dogumgunu ilk yas dogumgunune söyle bisey yapmıştım bunu da mahallemdeki baloncudan almıştım renkleri
Battibalikyangider neanladinyurdagull instagramda da sayfaları var bu dediklerimin ama google üzerinden asıl sayfaları Kapida ödeme var hepsindede
neanladinyurdagull Battibalikyangider ellerinize sağlık rengin tonuna bayıldımmm sağlıcakla büyüsün minikler
Battibalikyangider neanladinyurdagull cümlemizin evladı 🥰 teşekkür ederim bende şimdiden düşünmeye başladım 3. Yas kutlayacağız nasıl yaparım diye bu tonlar gibi mor ve renkleri de yapılabilir galiba bakalım daha var🥹 uğraşmaya bayiliyorum