Miraz Selam Guzel anneler sorum olucakti 19gunluk oglum var emzik veriyorum 5dakka aliyo atiyo ya hic istemiyor siz ne zaman verdiniz kac aylıkken farkli yontemleriniz varmi?
Alara_5 Miraz bende hic emzik aldıramadım bissürü de merak edip aldm emzik sadece chicco nun kauçuklusunu aldı 🤷♀️
Tugce22 Miraz benım kızımda başta almadı ama ben hiç zorlamamışım almıyor deyıp bıraktım hep. Sonra bi gun dedım denicem baya ugraşıcam 1 gun boyunca Normal suya şekerli suya batırdım Verdim başlarda suyu emdi attı suyu emdi attı öğürdü istemdi sonra uykuda verdım tuttu ama benımki bibs tuttu bir sürü emzik aldım tutmadı bir tek onu tuttu şimdi arada başka damaklı denıyorum oguruyor almıyor hala.
Mervege Miraz alması gerekiyor mu? Benim oğlum 6 aylık hiç kullanmadı emzik aksine daha iyi benim için
Miraz Tugce22 bibs emzikleri cok med ediyorlar bende mi denesem. Guzel en sonda basardin verdin yaa emzik rahat oluyor bence geceler hele
Papatya-kiz Benimki biberon bile tutmuyor napacam bilmiyorum sutum yetmiyor mama verecem biberonu almiyor
Miraz Papatya-kiz peki ince meme ucuna benziyen biberon lari denedinmi? Emmen bebekler icin ozel ucu gogsunun ucu gibi onu alir bence
Tugce22 Miraz evet kesinlikle agladıgı zamanlarda yada uykuya geçişte cok rahat zaten gün içinde veriyorum istemedimi atıyor ağzından zorlamıyorum artık canı istedımı emiyor
Oscar Ben âçken vermiştim emziği ondan sonra hep aldı ama tek sorun gece agzından attıktan sonra aglıyor bazen diyorum krşke alıştırmasaydım diye
Ozlem_yldz Miraz bizimki ilk doğunca tuttu bi kaç gün sonra iki gün vermedik tutmamaya başladı iki gün önce deneyelim yine dedik ve aşırı derecede kustu. Zorlamanın manası yok tutmuyorsa bırakın tutmasın bence. Biz de 19 günlüğüz bu arada 😊
Buses İlk2.5 ay asla emzik tutmadı öğürdü attı. Sonra bir gayret o çıkardı ben ağzına tıktım ( pekmez, şekerli su vs. olmadan) sonunda tuttu 👍🏼 Philips avent ultra air öneririm ☺️ Dipnotlar:7 adet emzik denedim.
Ozlem_yldz Buses neden iki ay sonra ne oluyor ki? Gaz sorunu diyorsanız biz beşinci günden sonra çekmeye başladık hala da var devam ediyor
Yesimslty Miraz bence tamamen bebeğe bağlı bişey benim kızım şuan tam 1aylık oldu ben daha 10günlük falanken verdim emziği ne miğdesi bulandı nede attı