AnVN personeli yoksa okulu kim temizliyor?
Milli eğitim oraya ücretsiz yazıp, adam akıllı ödenek göndermiyor okullara. Kağıdı bile okul kendi bütçesinden almak zorunda. Kağıt ya kağıt nasıl gönderilmez okula, günde ne kadar kağıt harcanıyor şaşırırsınız.
Kendilerini şirin gösterip okulları tü kaka gösteriyorlar. Bir şikayet gelince de zaten durumları bildikleri için bir yaptırım da olmuyor. Okul idaresi, eğitimin devam etmesi için sizden ücret almaya ihtiyacı olmasa zaten almaz. Siz ücreti banka yoluyla yatırıyorsunuz, o para hep milli eğitimin denetiminde. Parayı yiyorlar algısı var ya, canları istese de yiyemezler.
Ama sizin bu kadar şüpheniz varsa nereye gidiyor bu para, neye harcanıyor diyerek hesabını sorun.
Size kızmıyorum, milli eğitimin suçu bu. Okulu velilerden aidat almak zorunda bırakıyorlar ama halka farklı konuşuyorlar.
Geçen sene aidatları kaldırmışlardı, idaremiz milli eğitim müdürüyle görüşmeye gitti hocam hiç bir ihtiyaca yetişemiyoruz diye. Adam siz aidatı alın, geri getirecekler aidatı dedi ve nitekim öyle de oldu. Durumlar böyle işliyor malesef.