Prenses_isabella Kartı olanlar ücretsiz giriyormuş. ben pek anlamadım. Nasıl alıcaz kartı, nerden alıcaz ve paralımı alıcaz? Bilenler aydınlatabilirmi?
Marianne Prenses_isabella müzenin girişinde satılıyor yada online alabilirsiniz. 1 sene boyunca müzelere ücretsiz giriş yapabilirsiniz.
Dmt-01 Prenses_isabella 60 tl ücreti en son öyleydi yani müzekart uygulaması var indirip bakabilirsiniz hem satın alıp hem fiyatına bakarsınız.İstersenizde gittiğiniz bi müze ya da ören yeri girişinde satılıyodur zaten.
anorganikanneeee Prenses_isabella telefonunuza MüzeKart uygulamasını indirebilirsiniz. İndirdikten sonra üyelik açıyorsunuz, 60 tl ücreti var
asrinhatasi Prenses_isabella müze kart sitesine üye olun. Daha sonra müze kart satın al derseniz 60 tl.
Prenses_isabella Dmt-01 uygulamayı indirdim ama çok pahalı gözüküyor. Mesela bi yere baktım girişi için 30£ yazıyor.
Marianne Prenses_isabella onlar yabancılar için, eğer Türkiye vatandaşı yada oturum izniniz varsa 60 tl alıyorsunuz.
Dmt-01 Prenses_isabella müze kart heryerde geçerli değil zaten belli başlı yerlerde geçiyor.Milli saraylarda filan geçiyo sanırım.ören yerlerinde bazı yerler içn esktra ücret istiyor.Bide mzüekartında çeşitleri var siz onları görmüşsünüzdür belki.Türkiye geneli filan yazıyr sanırım bu çoğu yerde geçerli olanda.
marscicegi Prenses_isabella yanlış karta bakmışsınızdir müze kartı yıllardır 60 lira bende bir hafta önce yenilettim online kullanıyorum , gireceğinizin yerin girişinde barkod okutuyorsunuz geçiyorsunuz
Dmt-01 Prenses_isabella Türkiye de yaşamıyor musunuz?Yani bu dedğiniz yabancılar için çünkü.Tc kimliğinizle alacaksınız 60 TL.arkadaşlar görsel atmış zaten o şekilde bakın
cemilolabilirmi Yanlış bir şeye tıklıyorsunuz. Müze kart direk uygulama adı beyaz üstüne siyah M harfi var. Aşağıda kategoriler var oradan direk müzekart olanı tıklayın en üstte mobil müze kart var 60 TL onu alacaksınız.
Tuba003 Prenses_isabella bende şeyi merak ediyorum acaba pamukkale travertenlerinde geçiyor mu müzekart bilgisi olan yazabilir mi
Dmt-01 Tuba003 evet geçiyor yani 2019 da gitmiştim ben ozaman geçiyordu hatta biz pamukkalede travertenlerinde almıştık müze kartı sonrası tatile gidecektik zaten gerekliydi oraya gitmişken almıştık.Pamukkale travertenleri yazın giriş ücretleri çıkar orda müze kart geçerliyse yazar
Prenses_isabella marscicegi Peki mesela topkapı Sarayı’na gittim. Bu müze kartla heryerini ücretsiz dolaşabilirmiyim.
marscicegi Prenses_isabella harem kısmı miydi bı yerinde geçmiyor Googledan taratarak gidebilirsiniz, uygulama da da yazıyor nereye girilebildigi diyorlar ama pek anlayamıyorum neresi ücretsiz neresi değil Google’dan bakıyorum