Dilaylaa merfo yani ne diyeyim bacım bi diploması olmayan adam kocaman ülke yönetiyor senelerdir , bilgin olmayan bölüme de girersin heralde onun yanında hiç yani 🫠
Olric11 milletsanakanalizemiolacak Öyle ama ilk okul mezunu bile olmayan halam kadrolu memur siz düşünün birde rahat birde rahat
dondurmalisuflem merfo Kul hakkı sizin için birşey ifade etmiyorsa bildiğiniz yoldan devam ❗️Allah torpille o kadar emek harcayanların hakkını yiyenlere aldıkları o maaşları yemeyi nasip etmesin.
milletsanakanalizemiolacak Olric11 bizimde çok tanıdık var merhaba bile demeyen millet birbirini çok seviyor galiba ya 🤣🤣
cemilolabilirmi merfo açıktan iibf mezunu belediye kreşinde çalışıyor siz düşünün neler oluyor torpille 😂
merfo cemilolabilirmi çok iyiymiş demekki bi salak olan benmişim etrafımda hep duyuyordum ama saçma geliyordu
merfo dondurmalisuflem Kul hakkı olacak bişey yok üniversite mezunuyum 2 üniversite bitirdim kpss ye de girdim çalıştım 80 puan aldım bi tanıdığımız referans olabilirim dedi niye geri tepeyim sen olsan teper misin bu kadar okuyup evde oturmak zoruna gitmez mi
Alfa_Mom merfo torpille Kaymakamı bile yerinden kaldırıp sen oturursun. Ama Allah o parayıda yedirtmesin milletin gtü çıkıyor okumaktan bir meslek sahibi olamıyor o şrefsiz torpilciler yüzünden kul hakkıdır bu başka da bir şey değil
Ececiiim merfo torpille heryere herşey olunur da. Alın teriyle, kendi emeğinle biryerlere gelmek varken bilemedim.
cevizlikek22 merfo sizin gibi olan bir çok kişi var onlar da başvuru yapıyor ama referansı olmadığı için giremiyor bu yüzden kul hakkı denir bu duruma
Alfa_Mom merfo Sana referans olan insan seni ön sürerek belkide senden daha iyi,hak eden birinin hakkına girecek
cevizlikek22 merfo belediyeye tanıdığınız olmadan giremezsiniz zaten. Tamamen torpil pardon pardon referans ile oluyor