OzEnAr bebeğim 11den bu yana sadece 15 dk uyudu ayaklarımda şuanda şimdi uyuttum sıçrıyo korkuyor hiç böyle yapmazdı ya huyu değişicek diye çok korkuyorum ağlıyo hıı hııı yapıp duruyo geçicek mi böyle mi olacak hep :((
espalp OzEnAr salı günü olduk bu sabah uyandığında ancak geçmişti tüm huzursuzluk ve ateş. Eski düzenine döndü hemen kalıcı olmadı 🙏🏻 Umarım sizin de geçer hemencik. Calpol verdim ben üç kez.
Hilalrky OzEnAr okuyunca kahroluyorum bile bile boyle olacagini yaotiriyorsunuz asilari Bu sadece benim fikrim post actiniz diye yaziyorum Ne var bu asilarda ki bebeklere teror saldirisi gibi etkiler yapiyor.... Cok uzuluyorum
GirayinAslisi Oglum da sali gunu 4. Ay asisini oldu ben duyduklarimdan dolayi korkuyordum atesten özellikle ama cok sukur ates yapmadi simdiye kadar. Sadece huysuzlugu var arwda da sicramasi o kadar. Bebekten bebege degisiyor sanirim bi sure surup geciyormus atesine dikkat edin gerisi idare edilir artik
OzEnAr GirayinAslisi tabi ateş olmaz inşallah canım ama uyuyamayınca da huysuz oluyor çok ne kucakta duruyor ne oyun halısında ne beşikte uyumasın ama kendi huzursuz oluyor uyumayınca şimdi alnına bakıyorum ama soğuk ölçmem lazımmı belli edermi sıcaklığı
Fkiklim OzEnAr ara ara ölçün ben ateşi olmasada bi defa calpol vermiştim kendimizi düşünelim igne vuruldumu o bölge agrır agrısı gencsin diye verıyorum huysuz olması cok normal kolları ve bacakları agırıyo of 6 ayda da öyle bitsede şu karma aşı kurtulsak 🙄
GirayinAslisi OzEnAr ateslenme daha hic basimiza gelmedi ama ates farkedikiyormua ya baya baya sicak oluyormus soguksa atesi yokturdur huysuzluk benim oglumda da var hep kucakta ve gezmek istiyor anca vizirdanip duruyor ama surekli degil bazen oluyor
OzEnAr Fkiklim evet ya şu aşılar bitse de kurtulsak bence iyilikleri için ama çok ağladı yavrum ya kıyamam :( hiç bir bebeğe.. bende ateşine bakarım bu gece nöbett
Torchex Ben de dün yaptırdım ateş olmadı fakat huysuzluk sıçrama beşiğe yatırınca uyanma oldu sürekli memede kalmak istedi e hakkılarda canları yandı sonuçta ama bugün iyi kalıcı olmadı aksine daha uysal ve uykuya meyilli
Ekaya Torchex bende yarın sabah yaptırıcam hem kolundan hem bacağından mı oluyor? O valla yol gözümde büyüyor dönüşte eve gelene kadar ağlayacak soğukta nasıl gidip gelcez 😢
OzEnAr Ekaya bizimki hemen sustu orda allahtan hemen aldım kucağıma yüzü bana dönük şekilde zıpladım durdum şiii şşii diye diye sesini bastırdımm sarılınca geçti yüzüme bakıpta dudaklarını bükmesi var bide benimkinde sorma
Ekaya OzEnAr ya normalde de huysuz bi bebek zaten şimdi sağlık ocağından eve nasıl gelcez onu düşünüyorum asla durmaz arabada bende ağlarım artık onla birlikte 😢