huriyeberil Kızlar memurum yarım gün bebeğime baktıracağım 8 den 1 e kadar emsal örneğini bulamıyorum Ankara’da bir ilçe de yaşıyorum sizler ne kadar ödüyorsunuz tam gün ya da yarım gün? Ya da. Tanıdıklarınızdan duyduğunuz ücretler ne kadar
_denizanasi huriyeberil Neresindesiniz ben Yenimahalle de yaşıyordum yeni Bursa ya taşındık. Orda arkadaşım öğretmendi bakıcı tutmuştu sabahçıydı aynı sabahtan 1 e kadar fln 10 bin veriyordu en son şimdi bilmiyorum ayrıca kamera vardı salonda fln izliyordu. Kadın ortalığı fln topluyordu yemek yapıyordu bazen öyle yani
Meri-Mel huriyeberil Burada bir annemiz paylaştı tam gün 11 bin alıyormuş kendi evinde bakıyormuş ve çorbasını falan anne kendi yapıyormuş @Huma_kus34 sorabilirsiniz ayrıntı nerede yasiyor bilmiyorum. @Simsimy bir de bu arkadaşım birini buldu ücreti hatırlayamadim o da fikir verir
sezer2022 huriyeberil geçen biri Ankara’da 6 saate 15 bin veriyorum yazmıştı. Bi arkadaşımda 9-5 arasına asgari ücret veriyor
ardenmomyy Bakıcı ücretleri bulunduğunuz semtin kira fiyatları kadar diye biliyorum öyle bir tahmin yürütebilirsiniz
Huma_kus34 huriyeberil öğremtnin cocuguna bakıyorum 2 yasında kendı evımde asgeri ücretin yarısı dedı kabul etmedım 9 bin dedim kiramız yukselınce eşim zten 9 bın az demişti konustum 11 bın yaptık saat 13:00 18:00 kadae bakıyorım kendı evımde cobraısna kadar gtırıyor
miamia huriyeberil çorumdayım 8.30-14-30 arası evimize gelip bakıyor temizlik yemek karışmıyor 10bin. 1.5 yaşında oğlum
Zhrbl12 huriyeberil aramız çok uzak bende temelli de yaşıyorum. Eski anaokulu öğretmeniyim ayriyetten 3 dil biliyorum. 2019-2020 yıllar arasında da Afrika’da gönüllü öğretmenlik yaptım. Benimde bir oğlum var cocukları çok severim uygun bir fiyata seve seve bakardım. Şuan evde olduğum için ufak tefek harclığımı çıkaracak bir iş arıyorum.
miamia huriyeberil evet öğretmenim geçen yıl Gümüşhane’de 5veriyorduk en son Haziran ayında 5verdim Çorum’a taşındım temmuzda bakıcı bakmaya başladım 20 falan diyen oldu o da evimize bırakın dediler. Bu bakan kişi arkadaşımın kuzeni o yüzden buradaki piyasaya göre uygun bakıyor sağolsun