Ozgearisoy Herkese merhaba 42 günlük bebeğim var etlimin babası dün vefat etti kayınvalidem sürekli arayıp gelin diyor bu akşam gidelim dedik eşimle ama bebeğimi götürmek istemiyorum bu konuyla ilgili bileğisin olan var mı sorarlarsa 42 günlük bebek cenaze evine gitmez diyeceğim doğru mu yapıyorum acaba
Fatmabelis44 Ozgearisoy bence doğru yapıyorsun canım daha çok küçük cenaze evine neden götürsün o kalabalıkta hastada olabilir zaten salgın var.milletin demesinden önce bebeğini dusunmelisin
elmaliturta Ozgearisoy evet doğru yapıyorsunuz bebeğiniz mi basın sağolsun diyecek. Götürmeyin tam salgın zamani gelen giden çoktur hastalanmasın. Ben söyle soyleyim 25 yaşında ilk defa cenazeye katıldım annem herke yok etkilerleyim derdi hep bizi götürmezdi en doğrusunu yapmış.
melisaninannesi Ozgearisoy ben olsam gitmem halden anlamaları gerekir küçücük bebeğin var kimseye de bırakma el kadar bebek annesiz napıcak
mikelenjelo35 Ozgearisoy dertsiz başına dert alma herkes hasta salgın var.okadar kalabalığa taze bebeği sokacaksin herkes bakcak dokuncak hasta olursa Allah korusun hastanelerde ugrasacaksin.hic gerek yok.
Ozgearisoy melisaninannesi orasıda doğru ama şimdi kayınvalidem orda ısrarla gelin dediği için mecburen gidiyorum ama bebeğimi götürmek istemiyorum
Derin26 Ozgearisoy canım aslında bebeğin daha çok küçük götürmesen daha iyi olur çünkü orası kalabalık olacak herkesin nefesi içerde bebek Allah korusun hasta olmasın çünkü gerçekten her yer hastalık ve bebeklerimiz çok hassas şuanda
AsilDorukAnnesi Ozgearisoy Çok küçük bebeğiniz hava kötü herkes hasta anneniz müsaitse ona bırakın bence
Bsr06 Ozgearisoy doğru yapıyorsunuz tabikide gidilmez. Ortalık salgın dolu çok savunmasız şuan 40 günlük bebek.Risk almaya gerek yok bencede.
Nebicimanne Ozgearisoy kayinbabam oldugunde bebegim 37 gunluktu 1 hafta cenaze evinde kaldik mecburdum ben esimin babasi sonucta ama sizin yerinizde olsam bebegi 2 saat birine emanet edebilirsem oyle yapardim kimse yoksada esimle donusumlu giderdim bebegi oraya sokmazdim su kis gunu hastalik kol geziyo kalabalik ortam nazari da var bu isin
Ozgearisoy Nebicimanne annem var canım ona bırakacağım ayrıca 2 çocuğum daha var aslında arası biraz geçsin öyle gitme düşüncesindeyim ama kayınvalidem birazda çocukları görmek istediği için gelin diye ısrar ediyor 3 çocukla ki biri 42 günlük hiç gitmek istemiyorum ama maalesef bırakıp gitmek en iyisi
Ygtek Ozgearisoy kesinlikle götüme o kalabalığa sokma canım. Allah korusun salgın var zaten bebeğin küçük enfeksiyona açık. Annene bırakabiliyorsan bırak derim
SayMyName Ben olsam gitmem , ortalıkta salgın var ve üstelik çok küçük Allah korusun hasta olsa nasıl kaldırcak bünyesi . Bebeğin küçük olduğu içinde bunu anlayışla karşılayacaklarını düşünüyorum. Aksi olsa bile çok umrumda olmazdı
Ozgearisoy SayMyName anlayış göstermeselerde olur bende takmıyorum zaten prematüre doğdu bünye zor atlatır hastalığı anneme bırakacağım bende
Bsrumt55 Ozgearisoy kesinlikle götürme bakacak biri varsa heryer hastalik kaynıyor çok kucuk bebegin daha
Nebicimanne Ozgearisoy digerleri buyukmu bilmiyorum ama kucugu goturmeyin cok istiyosa kendi gelsin babaannesi de 🤷♀️ yasadim bizzat cok zor oluyo bebekle