anneyimannea pasaklisinkukuli ama yani 10 bin verip sevmemesi peki vallaha ben olsam içim parçalanır yani 😂
BENOYLEUYGUNGORDUMM anneyimannea kız sen benşm parama niye üzülüyorsun 😃verdim tabi yine olsa yine verirdim sonuçta seve de bilirdi bebeğim🌸
8162648 BENOYLEUYGUNGORDUMM satma bence kenara koy yeğenlerin falan olur belki ödünç verirsin çevrende doğum yapan olursa verirsin veya kendin yeni bebek yaparsan kıllanırsın
Beyninizikullanmakucretsizdir ZeydsMom bana da hediye edeceğini söylemişti bak ikimizi de kandırıyor 🤯🤯🤯
ZeydsMom BENOYLEUYGUNGORDUMM 🤣🤣 kiz fenami uste cikariyorum hersey senin o pahali cantan kat kat villan. Yatin ucagin araban iciin
Meri-Mel BENOYLEUYGUNGORDUMM Senin olay olmayacak postun olması mümkün değil standart üstü bir bayanssssinnnn 😁😂😃
Meri-Mel BENOYLEUYGUNGORDUMM Allah’ım hangi ikinci el postu bu kadar hortladı ki burada vay beee kız sen sadece naber yazsan bişi çıkacak gibi 🤣😂🙈
ZeydsMom Beyninizikullanmakucretsizdir hayir lutfen rica ediyorum yalan soylemeyin. Elim ayagim titriyor şu an.
ZeydsMom BENOYLEUYGUNGORDUMM bilenler ve bilmeyenler konusanlar ve konusmayanlar icin seninle ilgili kisa ozet geciyorum. 😄🤣 Unutulursun allah korusun
merfo BENOYLEUYGUNGORDUMM kanka ver ihtiyaç sahibi birine hediyen olsun yani zaten zengin değil misin nolcak 5 bin lirayla falan ne uğraşıyorsun 😂