BENOYLEUYGUNGORDUMM Ürün orjinal garantisi devam ediyo. Ben bunu aldım hiç kullanamadık bebeğim sevmedi şimdi satıyorum hanımlar. Fiyatı 5000 tl
merfo BENOYLEUYGUNGORDUMM kanka ver ihtiyaç sahibi birine hediyen olsun yani zaten zengin değil misin nolcak 5 bin lirayla falan ne uğraşıyorsun 😂
asellinaninannesiii BENOYLEUYGUNGORDUMM Güzele benziyor satilir inşallah ♥️🌸 Kiz torunların olana kadar ohoooo😅
ZeydsMom BENOYLEUYGUNGORDUMM geçen mesela biri 2000 e elbise satiyordu bi kere giymisti. Ona oyle dediler 😄
BENOYLEUYGUNGORDUMM ZeydsMom desinler alan olursa alır olmazsa dursun napıyım. 3-5 sene sonra torunlarım kullanır🤣
oncul Aşırı pahalı madem kullanmayacaksınız bari ucuza koyun millet sebeplensin 🥲 biliyorum pahalı bi marka bu
anneyimannea BENOYLEUYGUNGORDUMM sifiri 8800 tl ama o bile pahalı geldi bana kız sana da üzüldüm valla ya gerckten bu kadar para verdiğiniz mi üstelik elektrikli birseyde değil hani ana güzel bir marka olduğunu duydum da.ne bileyim insallah alıcı bulursun hayırlı satışlar
pasaklisinkukuli BENOYLEUYGUNGORDUMM sen zenginsin ne uğraşıyon hediye et de sevap kazan az sadakan olur 😁😁
pasaklisinkukuli anneyimannea üzülme boş ver 2000 dolar bi çantaya veriyor bebegi için 10 bin versin ne olacak 😁😁
BENOYLEUYGUNGORDUMM anneyimannea kız sen benşm parama niye üzülüyorsun 😃verdim tabi yine olsa yine verirdim sonuçta seve de bilirdi bebeğim🌸
anneyimannea pasaklisinkukuli ama yani 10 bin verip sevmemesi peki vallaha ben olsam içim parçalanır yani 😂
Lylcyln 1400 e 2500 e var bunun farklı markaları bende bakıyorum ama alırsam ucuzunu alırım sevecek mi sevmeyecek mi? Markanın kalitesini bilemem ama aynı görevi görüyor
sariniz13 Lylcyln bebeçeyiz sarayında 1039₺ ben aldım gayette güzel boşuna o kadar para vermeye bile gerek yok