Tontinibonbon Bebeğim neredeyse 9.5 aylık olacak henüz dişi yok. Dişle birlikte gelecek krizleri düşündükçe ruhum sıkılıyor 😔
efnanveannesi35 Tontinibonbon bizde ayın 23 üne 9 aylık olacagız ama bizdede bişey yok arkadaşımın oğlu 6 aylık 2 tane dişi çıktı ama bizim kızda tık yok bakalım ne zaman çıkacaklar
girlmomm Tontinibonbon 7.5 aylık çıktı hiç canınızı sıkmayın şuan da 8. Dişimiz yolda bir şekilde geçiyor düşünmeyin kötüyü 🙏😇
Winxclub52 Tontinibonbon 11 aylıkken 4 tane birden çıkardı sımdı 2 tane daha çıkartıyor Bı anda da çıkartacak olabilir
melegininannesi38 Tontinibonbon 11 aylık ilk dişini çıkardı şimdi de ikincisi çıktı endişelenme ben çok takıyordum burdan birisi yazmış ki sen hiç dişsiz bebek gordunmu diye gerçekten de haklıymış hersey olacağına varıyor streslendigimiz de yanımıza kâr olarak kalıyor
Tontinibonbon melegininannesi38 mantıklı aslında elbet çıkacak ama şu atak olaylarıyla denk gelirse mahvoluruz diye düşünüyorum
Annisi24 Bizde bugün 7 ay 4 günlüğüz dün farkettim alt iki çıkmış elime de batıyo hep huzursuz bebek olduğu için cok anlamadım dişin geldiğini 🤣🤣
gulseay Diş huzursuzluğu çıkana kadar sürekli devam ediyor mu yoksa ara ara mı yokluyor 🥲 oğlumu tanıyamaz oldum 4.5 aylık 🥹
Tontinibonbon gulseay 3. Aydan beri salyası akıyor şimdi düşünüyorum da baya zaman geçmiş😂 daha dişi çıkmadığı için bu soruyu tecrübeli annelere bırakıyorum henüz deneyimleyemedim 😊🤷♀️
melegininannesi38 Tontinibonbon yapacak bisey varmi peki buna benimkisi 11 aylık iken çıkardı mahvolduk
caspermama 3 ay 24 günlüğüz. Tam 24 gündür diş huzursuzluğu var :( bugün yarın patlayacak diye diye 1 ay oldu 🥲