sendrom58 3,5 yaşında oglum var, 2 ay sonra diger oglum doğacak nasipse. 2 çocuklu anneler önerilerinize ihtiyacım var. Neler yapıyorsunuz, nasıl geçiyor günleriniz. Gerçekten çok zormu… dogum yaklaştıkça kaygılarım arttı
2mutlubebeannesi sendrom58 sizin oğlunuz biraz daha büyükmüş benim kızım 22 aylık 3aylık da oğlum var evde yerine göre zor oluyor ama ben em çok dışarıya çıkınca zorlanıyorum sağlıkla alın bebişi kucağınıza
Papatkokusu123 sendrom58 bende ogluma kizim 14 aylikken hamile kalmıştım ilk 3 ay baya çok zorladım ama sonra buyudukce daha farklı oluyor suan kizim 3 bucuk yasinda oglum 18 aylik en çok üzen kizimi bırakıp doguma gitmekti
[silindi] sendrom58 kendinizi kıskançlığa ve büyük çocuğun her işi sizle yapmak istemesine hazırlayın
zeynepysr Papatkokusu123 benimde kızım 15 aylık şu an bende 6 aylık hamileyim sadece onu düşünüyorum bırakıp doğuma gitmek çok üzüyor hiç aklımdan çıkmıyor 😞heralde o zaman ilk defa bir gece ayrı kalacak hayatımda ilk hep aklımda o gün şimdiden
birbeyazoglanbirkarakiz Oğlum 19 aylıkken doğdu kızım. Oğlum çok kolay bir bebekti o yüzden ben onun açısından pek zorlanmadım ama kızım canıma okudu vallahi. Yani ben kalabalık aile seven biriydim 4 tane çocuğum olsun istiyordum ama kızımdan sonra tövbe ettim 😆 Sana genel bir öneri verecek olursam da sadece şunu diyebilirim; İkinci doğunca ilkini sen büyüksün diyerek öteleme (istemeden de olsa yapılabiliyor) bir de iki tane çocukla nasıl olacak diyip kendini eve kapama, al al çık çocukları vallahi, erinme-üşenme. Eve kapandıkça daha da ruhsal sorunlar yaşıyor insan. Onun haricinde aklıma bir şey gelmedi ama gerisi de çocukların uysallığı veya hiperaktifliğine bağlı olduğu için şöyle yap böyle yap diyemedim.
Papatkokusu123 sendrom58 ben dogumhaneye gidiyordum kizim yanımdan öylece gecti orda bitmistim yoksa doğduktan sonra tabikide zorluyor gece uyumamalar emzirmeye kalkma uykusuzluklar aglama krizleri 3 ay beni bitirmişti yaninda destekci olmayınca daha zorlu hale geliyor
[silindi] sendrom58 2. Çocuğu bir aylık bir anne olarak🥲 ilki de beş yaşına girecek malesef durum böyle. Doğmadan biz de kıskanmayacak kabullendi diyorduk ama öyle olmuyor
ahmet8emirmommy Posta biri 19 aylık diğeri 7 buçuk aylık 2 bebesi olan ana olarak dahil oluyorum. İlk başta o kadar çok zorlandım ki bi de ben erken doğum yaptım. Onun stresine ayrıydı tabii. Küçüğüm 5 aylık iken işime geri dönmüştüm çocuklarıma annem bakmıştı. Ama ailevi problemlerden ve iki bebeli anne olarak çalışma ağır geldiğinden dolayı ücretsize ayrıldım. 1 aydır evdeyim. Evet çok aşırı zor. Koskoca günden size kalan sadece gece uyudukları zaman 1 saat. Benliğinizden, zevklerinizden, rahatlıklarınızdan tamamen vazgeçiyorsunuz çünkü artık 2 çocuk. Yemin ederm tek çocuk var iken hayat bal kaymak gibiydi. Ama şimdi 2 çocuklu hayatıma da alıştım. Ama burada en önemli etken eş. Eğer eşiniz size iyiyse evliliğiniz güzel ise eşiniz ile ilgili kafanızda soru işaretleri yok ise gerçekten güzel gider. Ama şu da bir gerçek ki ne kadar zor olursa olsun bi gülüşleri dünyalara bedel☺️
slymnecrn sendrom58 Allah kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle bende seneler önce burda bu postu açtım kizima hamileydim oglum vardi birde zaman cok yavaş geçecek ve sen hep o zorlukta kalacaksin gibi hissediyosun ama geçiyor inan herşeyin bir zorluğu var tabiki illaki ilk zamanlar cokta kolay olmuyo ama insan o maratonada alışıyor sonra iyiki ikinci olmus ikisi bir arada büyümüş çıkmış yoksa gözüm hic yemezdi diyosun sahsen ben hu cumleyi cok kuruyorum oğlum suan 5 bucuk kızım 3 yaşında cok şükür her yaşın farklı bir zorlugu var ama cok zor zamanlari atlattik biz darısı sizlere inşallah birde hiçbir şeyi gözünde büyütme Allah annelere gerçekten görülmez bi güç veriyor sonra dönüp arkana iyi atlattım valla ben büyüttüm diyosun 🙂🌹♥️
Merid-1798 sendrom58 benimde iki kızım var ama büyük kızım 7 yaşına girecek küçük kızım 47 günlük. Kızım büyük olduğu için çok yormuyor beni sadece okula git gel öğle arası vs yoracak gibi. Bıdık kızımda geceleri emmek için uyanıyor uykusuzluk var. Ama alıştım kızlarımı alıp dışarıda çıkıyorum hatta tatile bile gittim. Benim eşim yok ayrı yaşıyorum annem destek oluyor o da günde 1 2 saat. Zor mu elbette var zorluğu ama emin olun zaman hızlı geçiyor ve zamanla rahat ediyorsunuz. Korkulacak bir durum ben pek göremiyorum ya ben uykusuzluğa tempoya alışığım ondan ya da gerçekten aşırı zorluk yok. Kıskançlık var bu arada kızım kardeşini kıskandı ama sürekli anlatıyorum bize ihtiyacı var vs vs diye. Şuan ölüyor kardeşi yoluna 🥹 Rabbim sağlık versin evlatlarımıza 🥰
Tugba_mirac sendrom58 Oğlum 4 yaşında küçük oğlum da 6aylık gerçekten zordu ilk aylar. Bebek büyüdükçe evin düzeni oturdukça herşey güzelleşiyor. İş yapmak için kendini kasma, herşeyi düşünme anı yaşa. Sen stresli olunca herşey daha çok karışıyor. Yeni doğum yaptığımda çok stresliydim lohusalığım zor geçti. Ama şimdi ki ben olsaydım eğer. Minicik bebeğimle heryere gider hiçbir şeyi kafama takmazdım. Bebekler dışarıda daha huzurlu oluyorlar. Evde durdukça iki çocukla herşey daha zor oluyor. Birkaç ay içinde herşey rayına oturuyor. Sağlıkla büyüsünler inşallah 🥰