Bsjdldkdkdld Kızlar 17 aylık bebeğim bugün normal kontrol için bebek doktoruna götürdüm kalbinde ufürüm var dedi doğduğunda varmiydi diye sordu bende yoktu ilk siz dediniz şuan dedim korkuyorum kızlar ne ki bu başına gelen var mı kardiyoloji ye git dedi 😕
ea_aylms6 Bsjdldkdkdld bizde 24 günlüğüz bizde de var ama doktor 1 aya düzelir dedi ve genelde 7 yaşa kadar kendiliğinden geçiyormuş
zeynepyusufaslan Bsjdldkdkdld benim kız kardeşimin de vardı hatta 2-3 yaşına kadar kontörle gitti düzenli . bi ara ilaç kullanmıştı sonra düzeldi merak etmeyin çok sık karşılaşılıyor ama düzeliyor
milletsanakanalizemiolacak Bsjdldkdkdld aynısı başıma geldi kardiyolijen geldik daha yeni kalp doktorumuz her 10 bebekten 5 6 sında olabilir zamanla geçer merak etmeyin 6 ay sonra kontrole gelin dedi içini ferah tut çoğu bebekte varmış bize de 3. Ay kontrolünde söylenmişti şok olmuştuk kapanıyormuş kendi kendine
Bsjdldkdkdld ea_aylms6 inşallah geçmiş olsun sizede yeni doğan larda oluyormuş ama benim bebeğim 17 aylık bu zamana kadar böyle bir şey demedi doktor :(
momybaby Bsjdldkdkdld bizimde o aylar farkedildi. kardiyoloji gecer dedi. 6 ay sonraya kontrol vermisti. gittigimizde duzelmisti. genelde oyledir yani. telas etmeyin. kontrole gidin gösterin. gececek allahn izniyle
Maviorkide Kaç bölü kaç üfürüm 1 2 3 4 5 6 oluyor 1 2 3 önemsiz 4 5 6 tedavi takip gerektiriyor sordunuz mu derecesini
hry410_ Dogdunda oğlumda da tesbit edildi çocuk kardiyoloji doktoruna gittik kilo aldıkça düzeliyor endişe etmeyin olur her çocukta bazen geç fark ediliyor dedi şuan 1 yaşında ve kendiliğinden geçti sadece 7 yaşında son kez kontrol u var
Bsjdldkdkdld zeynepyusufaslan ay inşallah biz bugün doktora gidemedik yarın gideceğiz inşallah güzel şeyler söyler
milletsanakanalizemiolacak Bsjdldkdkdld takibe gerek yok ama 6 ay sonra gelin bi rutin muayene olsun dedi
milletsanakanalizemiolacak Bsjdldkdkdld amin imşallah teşekkür ederiz 🌸 siz gittiniz mi kardiyolojiye
Bsjdldkdkdld milletsanakanalizemiolacak bugün gittik kızım o kadar ağladı asla kontrole izin vermedi zorla yaptı doktor ama ciddi bir sıkıntı yok dedi şükür ama yazın tekrar gideceğiz pek içime sinmedi kızım durmadı diye
milletsanakanalizemiolacak Bsjdldkdkdld benimkide durmadı merak etme durup durmaması muayeneye engel olmuyor canım içini ferah tut sen