Mygirlmybaby Birazdan söyleyeceklerim için linç yiyebilirim ama sorun değil hazırım 😂 İlk olarak 9 yaş öncesi din eğitimi önerilmiyor. Yani daha çocuk hayatı, yaşamayı öğrenememişken, ki sizin çocuğunuz muhtemelen daha tuvaletini yeni tuvalete yapmaya başlamışken, tam, doğru cümleler kuramazken ayrı bir dil öğrenmesi hem zor hem gereksiz geliyor bana. Şimdi söyleyeceğim tamamen benim görüşüm, belki çocuğum agnostik olacak, deist olacak, budist olacak kim bilir. Ben henüz daha özgür iradesi, mantıklı, doğru düşünme yetisi yokken, kendi istediğim bir dine yönlendirmek ya da eğitimini vermekte yanlış geliyor. Misal ben hatim indirmiş bir deistim. Benim kuran kursu sürecim tamamen boşa geçmiş bir süre yani. O süreçte başka bir şey öğrenebilirim, belki bir spor, müzik aleti vs vs. Ki ben kuran kursuna giderken 8 9 yaşlarında falandım. Ekstra olarak günümüz kuran kursları, sübyan okulu (ilk defa duruyorum burda böyle Bi şey yok - kırklareli-) hiç güvenilir gelmiyor bana. Şimdi kuran kurslarında dayak, tecavüz, taciz ne ararsan var. Kendiniz evde öğretebilirsiniz tabi ama başta da dediğim gibi ben çok erken olduğunu düşünüyorum.