bt34l ogretmenanne2024 iki doğum yaptım ilkinde genişti kapanır dediler keşke inanmasaydim ikinci oldu doktor da dedi tekrar eski haline gelir şuna en küçüğü 5 yaşında daha geniş oldu içi görünüyor amaliyat olucam ben bı haftaya
ogretmenanne2024 bt34l umarım istediğiniz sonucu alırsınız geçmiş olsun şimdiden…. Tek umudum eski haline dönmesi ilişkide de biraz zorlaniyodum çatin dar diyolardi bana ama devlet hastanesi ve ilk doğum olduğu için normal doğuma zorladilar
limoncicegimFO ogretmenanne2024 hayır canm doğum yaptığın şekliyle kalmıyor tabiki rahmin tamamen toplanma süresi 40 gün sonuçta o zamana kadar geçecek büyüklük…ben de normal doğum yaptım gayet eski hâline döndü
ogretmenanne2024 limoncicegimFO inşallah tek temennim aynısı olmasa bile bu kadar büyük kalmaz inşallah 🤲
Usnac4559 ogretmenanne2024 canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün eski haline dönüyor bende normal doğum yaptım 40 ının çıkmasını bekle
kbranr582_ siinems kesisiz dikişsiz doğum oldu 8 ay oldu bide benim 3.cocuk 26 yaşımdayım 🥴🥴 geniş ya ilişki esnasında ses oluşu bebeğim büyütüp vajinaplosti operasyon geçirmek istiyorum
ogretmenanne2024 kbranr582_ eşim çok şükür sorun edecek biri değil hatta şimdiden moralini bozma benim icin sorun değil diyo ama bilemedim zamanla gorucem
siinems kbranr582_ işte galiba çocuk sayısı arttıkçada bu durum oluyo kesiksiz diyosunuz mis gibi gerçekten ben ilkinde bu kadar sorun yaşıyosam ikinciyi üçüncüyü düşünemiyorum 😅 iki türlü doğumun da galiba sıkıntıları var neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda🫶🏻
ogretmenanne2024 neslihanada doktor hicbisey yapma sadece kuru tut dedi ama çok fazla aciyordu kantoran yağı kullandım biraz biraz ağrısı geçti 2 3 gündür
ogretmenanne2024 nisakb doğum yaptığımdan beri iki kere bakabildim bakınca da zaten moralim bozuluyor 🥹
ogretmenanne2024 siinems evet normal doğum çok güzel ama dediğiniz gibi etkileri oluyor 22 saat suni sancı çektim 8 cm le doguma aldılar kesik yırtık hepsi var yarım saate yakın sürdü dikme işlemi de
Hulya0129 ogretmenanne2024 dikiş izleri kalıyormuş 😒 benim iki doğum 1 sene arayla oldu ilkinde makata kadar diktiler ikincisi 3 tane dikişle bitti
limoncicegimFO ogretmenanne2024 çok rahatsız oluyorsan doğumdan uzun zaman geçtiyse Doktor’a git canm için rahat etsin ve herşey in artik çözümü var strese gerek yok hiç
ozlemkay ogretmenanne2024 ogretmenanne2024 ay delimsin bakma piskolojin bozulur benim gibi ben lohusaydım baktım kafayı yiyecektim bu böyle mi kalacak die o yavaş yavaş küçülür tabi tam eskisi gibi olmaz ama gende eskisi gibi olur ikinci çocuktan sonra sanmam ama ilk doğumdan sonra az da olsa eskisi gebi oluyor çıçuk düşünmüyorsan vajina daraltma yapıyorlar
ozlemkay SareNF 1 seneden sonra kilo verdikçe eskisi gibi oluyor benimde ölleydi kilo verdiktce fark etim ki küçülüyor