esmanr Bebeğime Sleepy yeni doğan , uni bayb , püre bayb pamuklu kullandım hiç memnun kalmadım hep bebeğime mantar yaptı yada pişik yaptı daha ne kullanabilirim kızlar siz ne kullandınız artık ne kullanacak bilemedim ?
Elflnykt Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama ben kızım altı aylık olana kadar pamuk ve suyla sildim eğer ıslak mendiller iyi gelmiyorsa deneyebilirsiniz.
Gamzelit esmanr canım bende pamuk ile siliyorum ama çantaya molfix izotonik sulu yeşil paketi atıyorum bunu birkaç kişiden de duymuştum pişik falan yapmadı bebeğim 1.5 aylık yani bi dene istersen
asellinaninannesiii esmanr Hiç pişik olmadi maşallah pek bilgim yok ama pamuk ıslatıp temizliyorlar onu deneyebilirsiniz bende ara sıra yapıyorum
01012024 esmanr baby turco kullandım hep çok üst üste kullanınca tende anlık kızarıklık oluyor ama pişik falan yaşamadık hiç
Birgocmenkustuo esmanr pampers harmonie kullanıyorum yenidogan döneminden beri o da disaridaysak. Evde her daim yıkarım, 2.bucuk yaşında suan.
derinsmayko esmanr ben 5 aylık olana kadar hep pamuk kullandım, sonrasında da kaka yaptığında da artık yaz geldi diyerekten poposunu yıkamaya başladım sleepy kullanıyordum ama Molfix in ıslak mendilleri güzel diye duymuştum onları deneyebilirsiniz
suheyla92 esmanr pamuk ve su en iyisi ama islak mendillerden molfix izotonik sulu mendilden memnunum disarda onu kullaniyorum evde pamuk