aymtii mondecaidensecmeler 2 numara en az gideni. Direkt 3e geçiliyor genelde. Stok yapacaksanız en fazla 3 ve 4 alın. Ben 100lüyü bitiremedim 2 numarada hemen 3e geçtim. Yaklaşık 3 aydır 4 numara kullanıyorum. 1 numara da çok kullandım çünkü çok sık değişiyor yenidoğanken bez.
mondecaidensecmeler aymtii 1 numaradan bir paket dah mı alım o zaman 100 lü. Sonrada 3 numara alım o zaman
gurbetcimami mondecaidensecmeler bence çok bile almışsın canım ben bir numara hiç kullanmadım çok küçük oluyor birde sızdırma sorunu olursa o kadar bez elinde kalır mesala kızımda sızdırmayan bezler oğlumda hep sızdırdı çocuktan cocuğa değişiyor yada tenine iyi gelmeye bilir alerji de yapabilir o yüzden daha fazla almanını önermem
mondecaidensecmeler gurbetcimami valla kararsız kaldım ikinci oğlum olacak ilk oglumdayken rahatsızlığından dolayi dayanmiyordu bunda ne olacak bilmiyorum 😂
suheyla92 mondecaidensecmeler o zmn biraz daha acayim 1 numara olarak 1 paket prima 1 paket goon bitirdik orta boydu paketler sayiyi net hatirlamiyorum ama 60 70li falandir. 2 numara olarak da 1 buyuk paket molfix bitirdik 100kusurlu bi paketti sonra 3e gectik
limonludondurma_ 1 numarayı stok yapma bittikçe alırsın 2 3 te çok fazla kullanılmaz ben kullanmadım yani. Stok yapacaksan 4 numarayı yap çok uzun süredir 4 numara kullanıyorum Sleepy
betul97_ mondecaidensecmeler Küçük paketler alın her bez her bebek için uygun olmuyor. Küçük paketler halinde alıp deneyin stok yapmayın stok yapmak için daha çok erken ben hala az az alıyorum bitmeye yakın alıyorum şu an kaç kiloyuz bilmiyorum 2 numara ne kadar daha kullanırım elimde kalmasındansa bittikçe almak daha mantıklı geliyor bana
_Goktugunannesi__ mondecaidensecmeler 1 ve 2 çok kullanılmıyor bence elinizdeki ler yeterli olur 3 ve 4 uzun kullanılıyor bebeğinizin kilosuna göre biz 4 te takılı kalmıştık 8 9 ay boyunca
GunesPera mondecaidensecmeler Ben bez stoğunu mantıklı bulmuyorum. Bana sorarsanız şuan elinizdeki miktarlar yeterli, bebeğin kaç kg doğacağını yada gelişiminin nasıl ilerleyeceğini tahmin edemiyoruz o yüzden bezin küçük gelme durumu olabiliyor.
mondecaidensecmeler gurbetcimami kız tecrubeliyimde😂 ilk oğlumda hidrosefali rahatsızlığı vardı cihazından dolayı mideye beglandigindan cisi çok oluyordu bezi çok doluyordu şimdi hiç bilmiyorum
gurbetcimami mondecaidensecmeler ha anladım geçmiş olsun ☺️o zaman bence daha fazla alma benim oğlumda denemediğim bez kalmadı pampers bile sızdırdı bide kilolu olduğu için bezler çok çabuk küçüldü
ikiaslanannesi87 mondecaidensecmeler 1 paket az olandan alsanız yeter bence ben ilk gebeliğin de bu hatayı yaptım maalesef fazladan aldım koydum ama oğluma iyi gelmedi elimde patladı bakarsınız iyi gelirse aldığınız marka devamı gelir zaten stok halinde
mondecaidensecmeler ikiaslanannesi87 hangi numaradan alim? İyi gelip gelmeyeceğini bilmiyorum daha tam stok yapmadım yetecek kadar alsam yeter
Sessizzzz mondecaidensecmeler bence 4 5 numarayı çok al hemen büyüyorlsr bu numaraları baya kullanılıyor