g_tm59 Çok üzgünüm çok cansız bedeni bı çavulda dere yatağında bulunmuş ah naptılar senin küçücük bedenine kuzum benim nasıl elleri vardı da kıydılar sana caniler biz çocuklarımızı kimden nasıl koruyacaz Allah’ım çok kötüyüm 🥺
Birdunyabircennetannesi g_tm59 Çocuklar ölmez Melek olur Melek oldu kuzucuk…. Ne istediler ne aklım almıyor Acı çeke çeke gebersin inşallah bunu yapan
Bugleminannesi28 g_tm59 bende şimdi gördüm tüylerim diken diken söyleyecek söz yok boğazım düğümlendi
coktepkiliyim g_tm59 Benim anlamadığım şey: Masum yavrunun bulunduğu yer,defalarca aranmış ama şimdi bulunması şüpheli..
g_tm59 Birdunyabircennetannesi babası dedemin yakın arkadaşıydı dedem babasının çok borcu var acaba bı ihtimal sattı mı diye düşünduk umudum yaşamasından yanaydı ah Kuzucuğum benim çok yazık oldu çok
g_tm59 Mikoiledikonunannesi bende maalesef dünyanın çivisi çıktı iyice biz nereye gidiyoruz böyle kendi anne babamiza da mı güvenemicez ya
_Goktugunannesi__ g_tm59 O yüzden kendimden başkasına güvenmiyorum rabbim yolundan ayırmasın beni de gerekirse oğlunu koruyor nazar değdiririz diye korkuyor laflarını söylesinler hiç kimse umrumda değil…. Güzel narinin bu dünyada yaşayamadığın çocukluğunu cennetin en güzel köşesinde yaşa🤲
coktepkiliyim _Goktugunannesi__ Daha önce Narinin amcasının kucağında oturmuş şekilde fotoğrafını gördüm ve dedim ki hiç bir çocuk bu şekilde oturtulmamalı. Bana kötü niyetli diyenler oldu ama maalesef geldiğimiz durum,en yakınımıza dahi güvenmemiz gerektiğini açıkça ortaya koyuyor…
Esoz1110 g_tm59 Nasıl kıyarlar ya vallahi aklım almıyor nefret ettim artık böyle haberler almaktan bu tarz kişilerle aynı dünyada yaşamaktan
g_tm59 coktepkiliyim maalesef öyle artık hele kız çocuğu annleri lütfen çok dikkat edin onlara kendi akrabalarımızdan bile sakının artık o kadar kötü bı dönemedeyiz kii hiç kimseye güvenmemiz gerek
_Goktugunannesi__ coktepkiliyim o fotoları görmedim ama kızımda oğlumda birinin yanlış hareketini görünce uyarıyorum
_Goktugunannesi__ coktepkiliyim Ben birlik yaşıyorum benden büyük bekar görümcem de var oğlum ağzın nerde burnun nerde diye öğrenirken 2 söylemede pipisini öğrendi sorunca gösteriyordu hemen ertesi sabah altını değişirken pipi deyip oynamaya başladı bende ayıp oğlum pis olmuş dedim o gün halası sorarken tekrar pipi dedi ve gösterdi bende dedim ki abla bidaha sorma unutsun altını açınca oynuyor gelen gidene göstermek ister veya pipi deyip yerini gösterir dedim o zaman kaynanam da kızmıştı görümceme çocuğa düzgün şeyler öğret o nedir demişti o günden sonra unuttu şükür
Huma_kus34 coktepkiliyim gunumuz cok kötü şort bıle goydırmıyorum artık insanlar kötü cunku heleki şortlu zıbınlı bır sekılde babası harıc kımsenın kucagına vermem okadar kötüye gıdıyoruz guvenım asla yok
coktepkiliyim g_tm59 Ben bunu yeni anne olduğum zaman söylemiştim,çocuk korunmalı.Özellikle kız çocuğunun üstüne titremeli. O zaman eşim abarttığımı söylemişti ama şu an az bile söylemişsin,haklısın diyor. Allah bütün çocuklarımızı korusun 🌸
g_tm59 Esoz1110 aramızda gizli yaşayan onkadar cani var ki ah kim bilir nasıl acı çekti meleğim benim
g_tm59 coktepkiliyim bende bunu her Zaman söylüyorum kız çocuğunun üstüne ayrı titrenmeli gerçekten çok dikkat edilmesi gerekiyor biz kendi öz kızına tecavüz edeni bile gördük daha kötü ne olabilir ki hiç kimseye güven olmaz