mrvork08 Merhabalar benim bebeğim daha 5 ay 26 günlük neler verebilirim tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz
Denizinannes1 mrvork08 sadece tadım 3 gün kuralıyla tabi doktorunuz başla dediyse her gün bir sebze ve ya meyve tattır 3 gün devam ettir sonra başka bişeye geç sebzeleri buharda haşlayıp ver
Efeannesi_ aslananne27 size katılıyorum ve bende aynısını uyguladım şükür şuan biz ne yesek yiyor ama ilerde seçer mi bilemem
klnkaysnr Kahvaltıya muzlu yaban mersinli pankek,domates,zeytin,peynir yiyecek. Öğle tarhana çorbası,akşam kabak yemeği hazırladım :) kızım 9 ay 28 günlük.
klnkaysnr ozgee7 3 ara öğün vermiyorum. Her zaman yemek istemiyor. Ya 1 ya 2 oluyor. Emiyor aynı zamanda çünkü.
Birhaziranhikayesi fidan20 tabi verebilirsiniz içine biraz da kimyon katın yaparken çok az, gaz yapmaz
Minel-inannesi ozgee7 benim deli dana 23aylik, aksama barbunya pilaki, pilav, yogurtlu semizotu salatası, tursu var😊
Kucukkiz ozgee7 15 ay 20 gunluk kizima bugun sulu kofte yapacagim. Bool proteinli bir corba oluyor. Kizim kofteyi bu sekilde daha cok seviyor. Yumusak ve aromali. Bir de eriste yapacagim.
nurcuk1 ozgee7 bende burda bekliyim kafalar karışık 😀 sabah pirinç unu bebe bisküvisi yarım armut çok az ceviz biraz da reçel karıştırıp verdim kahvaltı olarak öğlen için bilmiyorum henüz 🥲
ozgee7 nurcuk1 ben dün kabaklı patatesli yemek yaptım güzel oldu deneyebilirsiniz soğanla salçayla kavurarak yaptım içine tel şehriye attım güzel oldu
pivpivpivahmedmuhsin ozgee7 Bugün kahvaltıda çilekli pankek, çilek, tahin karadut özü üzerine badem rendesi var. Ara öğün olarak meyve vereceğim. Akşam yemeğinde dünden kalan sulu köftesi var. Aralarda kuruyemiş veriyorum. Bazen meyveli yoğurtlu kuruyemişli öğünler hazırlıyorum. 🌸
ozgee7 pivpivpivahmedmuhsin ikidir kahvaltıda pankek yapıyorum istediğim gibi kabarıp puf puf olmuyor ya