ElisaMom_ Esoz1110 hiç istemediğim kiloya düştüm ya,birden bire,44 ile hamile kaldım 64 kiloyla doğum yaptım koskoca bana kalan kilo 47 geçen gün tartıldım🥴
BENOYLEUYGUNGORDUMM Esoz1110 58 kilo ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum doğum yapalı 1 yıl oldu. İnan hiçbirşey de yapmadım takılmadım öyle kendiliğinden gitti
Sermec27 Esoz1110 57 ile doğuma gittim şu an 51 ya da 50 kiloyum ama sanki 3 kilo daha alsam süper olacak 😁 3 ay oldu doğum yapalı
EypMom Sermec27 emeklesin yürümeye başlasın ne alması tek tek verirsin kiloları 😂 kendimden biliyorum
EypMom Esoz1110 hamileyken 61 dim şuan 55 olmuşum bebiş durmuyoki ya 5 dk oturmuyo çocuk ( 1 yaşına giricek haftaya)
aryaggc Esoz1110 62 ile basladim hamilelige 78 oldum simdi kızçem 2 aylik 72 oldum daha da veremiyorum insallah veririm hicbir cabam olmadi paketli gidayi biraktim sadece keske daha cok verebilsem emziren anne diyetisyenine baslasammi kararsizim fiyatlar cok yuksek
Erenveannesiiii ayseee_ yalnız degilsin bende aynı üstüne kilo aldım hemde 9 kilo neredeyse Doğum yaptığım kiloya yaklaştım ama diyetisyene başladım bi aydır 5 kilosu gitti
Sermec27 EypMom biliyorum büyük oğlum 3 yaşında onda 44 kiloya kadar düşmüştüm sonra küçük oğluma hamile kaldım 45 kiloyla 57 ile doğuma gittim şimdilik 50 ama biraz daha büyüsün maalesef yine 44 lere düşerim ben 😁
ZeydsMom EypMom aa ondanmiymiss. Bu sabah tarttim kendimi uzun zamandir bakmamisdim baya kilom gitmis. Ben de tarti bozulmusdur dedim esimi bekliyordum o da bi ciksin 🤣
ElisaMom_ Esoz1110 bı çabam olmadı kilo vermek için,malesef metabolizma sorunum var çok hızlı çalışıyor ve kilo almamda mümkün olmuyor yani hep bu kilolardayım malesef
onefinemom Esoz1110 Emzirmek benden kilolarımı çaldı götürdü maalesef 🫠 hamile kaldığım kilonun da altına düştüm yavaş yavaş eriyorum. Örnek listem şu şekilde; Başta emzirmek Yemek yemeye fırsat bulamamak Stres Yorgunluk Bebeği indirip kaldırmak
Esoz1110 onefinemom ayy kıyamam ya aynı ben ama ben hızlı yiyorum aceleden doyduğumu hissetmiyorum🤦🏽♀️
BENOYLEUYGUNGORDUMM Esoz1110 günde 2 öğün yiyorum sabah akşam. Birde tatlı binde bir canım ister. Abur cubur evime sokmam