gurbetcimami afraybars1 bana çekmesini istemediğim özellikleri hep çekiyor ya bide benim ayağım doğumdan sonra büyüdü 41-42 oldu eskiden 40 dı çok sinir oluyorum 😂
afraybars1 gurbetcimami 😂😂 yeminle bende aynı inşallah bana çekmez dediğim herşeyi almış oğlum sağolsun 😂
snyck afraybars1 5.5 yaş 31 giyiyor 1 yasinda yürümeye başladığında 21 ile başladık hep boylu ve ayakları büyük ilerliyor
kolonyalimendil afraybars1 22 aylık olacak oğlum ayakkabılar boydan kurtarıyorda tospik olduğu için enlemesine girmiyor 😂😂😂 24 numara alıyorum bu yüzden hatta geçenlerde crocs tarzı terlik aldım 25 numara ama boydan büyük 🤣🤣 24 üne asla girmedi 🤣
afraybars1 kolonyalimendil erkek çocuğu ilerde ayakları göze batmaz diye avutuyorum kendimi 😂 aman canları sağolsun varsın ayaklarıda büyük olsun napalım 🥰
kolonyalimendil afraybars1 benim de ayaklar 39/40 numara 😂 topuklu bulmak zulüm bulduğumda hoş durmuyor🤣 erkeklerde sıkıntı olmuyor amaaaan😂
Keremikobayky afraybars1 20 aylık 21,5 şuan giydiği spor ayakkabısı ve bi tık zor sokmaya başladık ayağına bu aralar 1 numara büyük mevsimlik spor bakacağım