Elfmom1234 57le hamile kaldım, 67 ile doguma girdim. Şimdi 50 kiloyum. 60 kilo olmayı cok istıyorum kendim de cevrem de cok yakıştırıyor kiloyu
goktugharun annevebebegiii__ 60 kiloyla hamile kaldım 67 doğuma girdim bebem 10 aylık ben 52 kiloyum🥰😇
Ucansupurge annevebebegiii__ 86 ile doğuma girdim doğumdan sonra 72 ye düştüm. Emzirme dönemi bitince 84 e çıktım 🫠
elifzuleyhac annevebebegiii__ boyum 1.170 doğuma da 110kilo ile girdim çıktıktan bir hafta sonra 91 e düştüm 7ay diyet spor uyguladım 78e düştüm şuan güncel 78 11 ay öncede doğum yaptım
kums annevebebegiii__ 85 kilo ile girdim şu an kızım 1 buçuk yaşında 63 kiloyum 53 kilo ile hamile kalmıştım 😂
aeu annevebebegiii__ anam ben hiç veremedim gbi çocuk 10 aylık oldu. Doğuma grmeden bir hafta önce 83 tüm. 40 im çıktığından beri 70 kg mim normlde 62 ile hamile kalmatm daha veremedm daha veremedim öyle süt olsun diye habre biseylerde yemiyorum aslında ama. Bu zıkkım niye gtmiyir blmiyrm daha. Bu ay hastalandım doğumdan beri
heygorl 84 ile girdim 10 kilo almıştım sadece ve hepsini doğumdan çıkar çıkmaz verdim. Sonra geri aldım hepsini, tüp mide oldum 59 kiloyum 🥲
Babybloom annevebebegiii__ 88 ile doğuma girdim 57e düştüm. İkinci doğuma 35.haftada 86kilo ile girdim şimdi, 62 kiloyum😢 Son 4 kilo gitmiyoor
sinefil annevebebegiii__ 64 ile girdim şu an 53 kiloyum. Hamilelikte de sonrasında da sıkı spor+diyet yaptım, yapıyorum kilo sevmiyorum ve çok kolay kilo alan bir bünyem var maalesef😞 şu an ideal kilomdayım ama dediğim gibi sürekli spor diyet