hsrt07 hsrt07 kaansmom ben bundan daha silik bı şekilde öğrenmiştim..aslında hamilesiniz ama yine de kan verin
kaansmom yamanismom bende regl olmayı bekliyordum geçen ay korunmasız ilişki olmuştu ama havada kalmıştı çocuk meselesi çok sürpriz oldu 😂
kaansmom yamanismom evet ama kafam karışıktı nasıl olur 2 çocuk bakabilirmiyim düşünceleri her anne gibi 🥲
Tazeanne68100 kaansmom benmde 2 gün geçmişti silikle öğrendim erken gebelik testi almıştım netti onda 315 ile öğrendim 2 gün geçmesiyle
Snp57asel kaansmom bencede hamilesiniz bende ilk gebelik testi yaptigimda böyle çıkmıştı ve sonuç 1 yaşında kızım var 😀😃
arven2024 Hayırlı olsun gebesiniz 🥰ikinci çocuk o kadar güzel oluyor ki oğlum 8 yaşında kızım 8 aylık 🥰 dün bende 5 gün gecikmem oldu test yaptım ama negatif çıktı pozitif çıksa diye içimin bi tarafı istedi çıksaydı çok mutlu olurdum 🙈
kaansmom arven2024 ay inşallah tuhaf duygular içindeyim açıkçası istiyorduk ama bir yanımda rahatını bozma derdindeydi😂 allah bağışlasın gönlünüzce olsun sizinde herşey❤️