Elif1234 Aptamil conformil mama kullanan var mı aranızda yeni başladım bugün beneginizin kilo almasına yardımcı oldu mu ?
SevgiLina_ Elif1234 canim ben kullaniyorum ozel bir mama gaz yapmiyor sindirimi kolay kilo da aldiriyor
zeynepzeze Bebeğimin reflüsü vardı önerdiği tek mama hala kullanıyoruz diğer mamalara göre vitamini daha fazlaymış. Sindirim için de.. Yalnız uzun süre tok tutmuyor
kularabia zeynepzeze merhaba benimde bebegimde reflu var bebegime sma aldim yemiyor zorla iciriyorum daha oncededoktorumuz denemek amacli aptamil comformilin kucuk paketelrinden verdi tekli onu cok guzel iciyor simdi aptamil alicam ama mama bumu? https://hizliresim.com/r0Az2P Kutusundan dolayi emin olamadim diger mamalar gibi kutulu degil sizinki bu sekildemi
nurcanco çok iyi bir mama mutlaka memnun kalırsınız sindirim sorununa çok iyi geliyor güzel de kilo aldırıyor
fatma1965 gayet güzel bir mama, özellikle sindirim sorunu olanm bebekler içinde çok iyi, biraz koyu yanlız, belki biberon deliğini biraz genişletmeniz gerekebilir
kularabia zeynepzeze hicbiyerde bulamadim mamayibuyuk marketlerede baktim ama siz nerden ve nekadara aliyorsunuz
Duygu5 Cok cok iyi bir mama diyebilirim cünkü bebeğimin reflüsü vardı ve bebegim kolik bir bebekti her mamayı kullandım ve cogu kabız yaptı ama bu mama o kadar güzelki hem doyuruyor hemde kabızlıgı onluyor bence kullanmalısınız bebegim 6 aylık oldu ve ben üzülüyorum mamayı bırakıcaz artık
DOLANDIRICI Duygu5 bnm kizimda suan kabiz hipp kullaniyoruz abla aptamili denemeyi dusunuyirum kakasini hergun yapiomuydu
zeynepzeze kularabia Özel bir mama her yerde yok. Migrosta bulabilirsiniz. Birde eczanelerde .. Ellerinde yoksa depolarından getirtebiliyorlar.. 63 Tl fiyatı. İnternette de var olmadı oradan sipariş verebilirsiniz
Gzdzeynep kularabia migroslarda bulabilirsiniz Biz nerden denk gelirse alıyorduk migros eczane ama her eczanede de olmuyor maalesef
kularabia zeynepzeze evet migrosta gordum internette acaba ayni gun teslim ediyorlarmj bilginiz varmi
kularabia Ebru2015 coktesekkur ederim canimm oturdugum yerde migros jet var sadece bakicam ama olmazsa internetten alicam