Alp-akd Bebeğim 5 ay 10 günlük ne gece ne gündüz uyuyor. Uyutuyorum yerine koyuyorum 5 dk sürmüyor ağlayarak uyanıyor geri çok yoruldum kızlar :(
Mrym16 Alp-akd aynı durumdayız artık uykusuzluktan gözlerim açılmıyor vücut yorgunluğu da cabası deli olucam nerdeyse nolacak böyle bilmiyorum inşallah çabuk geçer
Sedaumut Alp-akd kızlar benimkide 5ay 7 günlük hiç uyumazdı buzuki orhanı açıyorum onunla dalıyor yayarak emziriyorum dinlerken dalıyor sonrq ellerini pijamasına sokıyorum sabah 6 yabkadat uyyor bi dene istersen
Alp-akd emirhanecozlem ay hiç bilmiyorum yarına doktora götürmeyi düşünüyorum 3 gündür uykusuz gözleri kızardı şişti artık
neyzen15 Bizimki de uyanıyor ayağımda uyutuyorum yerine yatırmıyorum 2 saat ayağımda bekliyor uyanacak gibi olunca sallıyorum dalıyor yaptığım belki doğru değil ama uyutmak içim mecbur kakıyoruz bazen 🤷🏻♀️ Uyursa öyle dene bakalım
Sedaumut Alp-akd canım kokunla uyut onu dediğim bebeğiniz ağlamasın3 melodisini aç iyice dalana kadar ellerini oynatmasın ya kundak ya ya dediğmi çünki elleriyle yüzlerne dokununca uyandırıyorlar
Sev75 Alp-akd evet sordum diş olabilir dedi.elleri sürekli ağzında çok mızmız normalde bu kadar mızmız bir bebek degildir. yaklaşık 20 gündür çok huzursuz
Sedaumut Alp-akd valla uyyor hala dediğim gibi bebekeler bu ayda ellerini uyurken çok oynatıyor ona uyanıyorlar ellerini sabit tutarsan mışıl mışıl ıyur
elmalikurabiye Alp-akd emzik denediniz mi? Derin uykuya gecemiyor belli ki. Devamlilik isteyen bir uyku ortami istiyor. Emzikle bunu saglayabilirsiniz. Ya da bir muzikle ninniyle vs..
Alp-akd elmalikurabiye her emziği denedik canım eşimle kavga ediyoruz artık emzik almıyor 😀emzik tutmuyor ki.