tugbacds BalkizimBaloglum2 ayy hala yemeği olmayan ben bakayım bari kim ne yapmış fikir olur belki 🤦♀️
Alimenur0 BalkizimBaloglum2 aslında bugün mantarlı kaşarlı yumurta çekmişti canım 3 gündür hastayım yemek yiyemiyorum diye csnımın istediğini yapayım demiştim eşim yokmuş akşama bizde biraz önce kızımla demleme usulü domatesli makarna yaptık yedik
BalkizimBaloglum2 ayseee_ çok aşırı güzel oldu eşim önce dedi bunun şekli olmamış çünkü aceleyle lavasları yamuk yumuk açmışım ama sonradan Bi yedi bayıldı hep yap diyor ama bana biraz zahmetli geldi her zaman yapamam sanırım 😅
BalkizimBaloglum2 annebalim_ hangi lavaslardan alıyorsunuz market lavaslari kağıt gibi tuhaf geliyor bana
1prensesannesi1 BalkizimBaloglum2 uğraştırcak yemekleri yapmak çok zoruma gidiyor yav🤣 2 saat uğraş dünya bulaşık iş 5 dk da yenip bitiyor çok dokunuyor😂😂 afiyet olsun. Benim eşim 4-12 vardiyasında bizde menemen yedik kızımla🤗
BalkizimBaloglum2 1prensesannesi1 kesinlikle ya yordu.beni bugün Bi tonda bulaşığı cikti.ama çok lezzetlidir 🤌