R_abiaaa SeverusSnape Evet kesinlikle öyle. Ama inşallah hiç gerek kalmaz onlara. Rabbim ağır acı vermesin. Korktuğumuza uğratmasın inşallah
R_abiaaa Merve Ben öyle bişey demedim zaten. Sonumuz hayır değil. Kış mevisiminde kışı yaşamıyoruz demek istedim. Okadarını biliyorum.
Babe Merve Hava durumuyla depremlerin alakasi vardir.Depremler hava sicakligini mevsim normallerinin uzerine cikartir.Hava beklenmedik sekilde isinir deprem oncesi.Arastirabilirsiniz bu bilgiyi.Hatta 2 gundur Bursa'da hava baya gunesli ne zaman mevsim disi sicak olursa hava endise ederim bu bilgiyi ogrendigimden beri.. @R_abiaaa
Merve R_abiaaa sonumuzun hayır ya da şer olduğunu da yalnız Allah bilir. Bunu da biliyorsunuzdur eminim
R_abiaaa Merve Bi etrafınıza bakın istwrseniz. Zina zina üstüne bina bina üstüne bunlarda kıyamet alemati değil mi ? Bilgilerinize kendinize saklayın.
Merve R_abiaaa doğru bilgileri kendime saklamam sizin gibi yanlış bilgi verip insanları ürkütmüyorum hiç değilse. Siz araştırın biraz öğrenin. İyi geceler
R_abiaaa Merve Dünyanından halinden haberiniz yok sanırım. Önce bir açın bakın ürkülcek çok şey var. Ört pas edip devam edin siz hayatınıza.
Merve R_abiaaa siz her dakika dünyanın halini düşünerek kendinize hayatı zindan mı ediyorsunuz ? Çok zor böyle yaşamanız. Allah herkese size de hayırlı ömürler versin. Korktuklarımızla imtihan etmesin bizi inşallah
R_abiaaa Merve Olacakları bilmek hayatı zindan etmek değil. Bu hayatın bir acı gerçeği var. Bizlerde bol bol tevekkül edeceğiz. Ama olan bitene bir bakarsanız herşey çokta güzel değil. Allah hayırlı ömür,hayırlı ölüm nasip eylesin. İyi geceler.
R_abiaaa Babe Bu bilgiyi bukadar ayrıntılı bilmiyordum. Ama ben hava durumunu hiç katmamıştım aslında depreme. Kış mevsiminde kışı yaşamıyoruz. Üst üste depremler oluyor. Etrafımızdaki iğrenç olaylar çoğalıyor. Yani Rabbim sonumuzu hayır etsin dedim. Ama arkadaş yanlış anladı. Teşekkür ederim bilginiz için.