Yigitahmedim otose_san gecmis olsun ya orda bayagi siddetli olmus ben istanbuldan hissettim oglumu emziriyorum duvardan ses geldi gıcırtı sesi yatagimiz hafif sallandı hafif salladigi için emin olamadım hatta baktım marmaradan da hissedildi diye yazıyor nette
MucizemGeldi3545 otose_san ayy Allahım korusun hepimizi. Manisadan arabanın içünden bildiriyorum cok fenaydı
Serene otose_san Manisa’dan bildiriyorum,uzun zamandır bu kadar şiddetli ve uzun sallanmamıştık😔 Çocuk olmadan önce bu kadar korkmuyordum ama çocuk olunca bambaşka bir şey.Nasıl kucakladık korumaya aldık hatırlamıyorum😔
Deletedmom136 çok geçmiş olsun ya Allah kimseye yaşatmasın 2011 van depremini yaşadığım için travmadır bende. Allahım kimselere yaşatmasın 🤲🏻
MuhammedAmine Ben şimdi baktımda İstanbul’da da olmuş 4.4 sanırım biz onu hissetik Manisa’dan hemen sonra olmuş
MuhammedAmine Yigitahmedim bende inst baktım İstanbul’dada artçı olmuş deniyor 4.4 deniyor Manisa’dan hemen sonra sanırım biz ondan bu kadar hissettik
YavruKartal MuhammedAmine İstanbul’da olmadı. Manisa’daki fay sığ ve yumuşak bir fay İstanbul ve çevre illerde hissedilmesi normal bir durum.
otose_san Serene siz Manisa'nın neresindesiniz? en son 2-3 sene önce olmuştu sanırım böyle, dediğiniz gibi o zaman çocuk olmayınca bu kadar panik olmamıştım
Sedakaraca Serene bende menemendenim yemin ederim sadece bebeğim için o kadar çok korktum ki anlatamam kaptığım gibi kucağıma kapıya yöneldim rabbim bidaha yaşatmasın çok zordu ve hala uyuyamadım korkudan yavruma bişi olucak diye 😣