Yedaarven bu kadar suçlamaların karşılığında nasıl tahliye olduklarını da açıklamalaır lazım ,çünkü zaten adalet bizim kanayan yaramız böyle olunca halk isyan ediyor.
hoş aralık ayında tanıklar dinleeecek tekrar mahkeme görülecek hala aklanmışta değiller aslında ama bu kadar gevşek ve arsız oluşları biraz sinir bozuyor.sanki hiç günahları yokmuş gibi.
mesela gizli tanıklardan biri bir tarih söylüyor bu tarihte görüştük diyor. dilan polatın o tarihte galerisinde özel bir merkezde yağ aldırma işlemi yaptığı görülüyor. okey güzel kanıtlamışsınız diyoruz ama kimse dönüp aynı dilan polatın hani zayıflama cihazı olduğunu söyleyenin aslında o tarihte takipçilerine apandst ameliyatı oldum diye yalan söyleyerek kandırdığını söylemiyor yani bu işin birde hukuki olmaan ahlaki bir boyutu var
kim bilir belkid ebu yalancı şahitler ve o kanıtlamaıs kolay olan o tarihler bilerek seçildi,iftira denebilsin diye..
ben bu masumiyete çok inanamıyorum maalesef. pandemi zamanı kişisel bakım alanında hele ki bu kadar paralar kazanamaz ya imkansızz.
açıkta kalan hesabı olmayan bir sürü para var.
bu olay aslında magazinsel değil çok çok büyük bir olay bu kdar basit değil.
savcı değişti,önce kanıtlı olan şeyler bir anda boş çıktı falan..
bilemedim
Allah herkesin yolunu açık etsin ama bu kadın bu arsızlıkla tekrar başını belaya sokar